Antena Căutare

Vindecă rănile, purifică apa, încetinește îmbătrânirea. Metalul prețios pe care îl ignori îți salvează viața!

Argintul este un metal prețios care a folosit în cursul istoriei la baterea monedelor și pentru crearea de bijuterii. Este un biocid toxic non-selectiv. Asta îl face un bun dezinfectant.

Galerie
| pexels.com

Argintul este un metal prețios care a folosit în cursul istoriei la baterea monedelor și pentru crearea de bijuterii. Este un biocid toxic non-selectiv. Asta îl face un bun dezinfectant.

Vindecă rănile, purifică apa, încetinește îmbătrânirea. Metalul prețios pe care îl ignori îți salvează viața!

Vasele de argint purifică conținutul și împiedică dezvoltarea bacteriilor. Este lăudată vesela pe care o foloseau boierii în antichitate și pe bună dreptate! Lingurița folosită de preoți în timpul Tainei Împărtășaniei (ritual care aduce în plan simbolic unirea cu Iisus Hristos), este din argint, motiv pentru care este folosită permanent pentru un număr nelimitat de persoane.

Pe lângă bijuteriile arhicunoscute, argintul se poate utiliza și sub formă lichidă, denumit Argint Coloidal

Articolul continuă după reclamă

Argintul coloidal este o dispersie lichidă de argint elementar în particulele cu acțiune biologică orientată la nivel de structură celulară. Particulele de argint încărcate electric (ioni pozitivi) cu dimensiunea specifică dispersiei coloidale au un efect germicid (distruggermenii) rapid, eliminând peste 600 tipuri cunoscute de microbi (viruşi, bacterii, ciuperci, stafilococi etc.).

Vindecă rănile (argintul coloidal)

Argintul este un remediu natural foarte eficient împotriva infecțiilor. Cu foarte mult timp înaintea penicilinei, încă din timpul Egiptului Antic, acest metal era folosit cu scopul de a trata infecțiile, fapt pentru care era mult mai valoros decât aurul.

Încetinește îmbătrânirea (argintul coloidal)

De asemenea, se spune despre argint că are capacitatea de a ne păstra longevitatea, de a stimula imunitatea și de a reduce ridurile, fapt pentru care este tot mai utilizat în industria cosmetică.

Îmbunătățește starea de spirit

Vindecă rănile, purifică apa, încetinește îmbătrânirea. Metalul prețios pe care îl ignori îți salvează viața!

Purtate zilnic, Purtarea bijuteriilor din argint ne pot calma stresul acumulat zilnic, nervozitatea și iritabilitatea, având, de altfel, efecte benefice și asupra sensibilității și a durerilor de cap. Așadar, argintul ne absoarbe emoțiile negative, întărindu-ne latura emoțională și trezindu-ne abilitățile intuitive.

Efecte asupra funcțiilor organismului

Scăderea tensiunii arteriale, activitatea normală a inimii sau normalizarea tractului gastrointestinal – toate acestea pot fi influențate prin purtarea unor bijuterii de argint, acestea contribuind semnificativ la buna funcționare a organismului nostru.

Ne scapă de deochi

Argintul ne poate apăra de energiile negative și ne protejează împotriva deochiului, motiv pentru care, de multe ori, acesta se folosește în descântece. Așadar, dacă știi că ești o persoană ușor de deocheat, poartă o cruciuliță de argint sau ține, în permanență, un bănuț de argint în portofel.

Purifică apa

Vindecă rănile, purifică apa, încetinește îmbătrânirea. Metalul prețios pe care îl ignori îți salvează viața!

Un alt beneficiu al argintul constă în dezinfectarea apei potabile. Astfel, dizolvat prin metodă electrolitică, acest metal prețios a fost și este, în continuare, folosit pentru purificarea apei.

Amplifică senzualitatea

Pentru că, de-a lungul timpului, podoabele concepute din metale prețioase au luat numeroase forme, femeile au avut de unde alege modelele care să le pună cel mai bine în evidență. Purtate cu stil, bijuteriile de argint au marea calitate de a ne pune în valoare frumusețea, eleganța și rafinamentul, astfel că ne conferă mai multă încredere în propria senzualitate și o amplifică, ajutându-ne să ne facem remarcate cu orice ocazie.

Stimulează intuiția

Studiile au arătat că, purtat zilnic, argintul are capacitatea de a ne stimula activitatea cerebrală și de a ne spori intuiția.

În zilele noastre, proprietățile dezinfectate ale argintului sunt utilizate în domenii neașteptate: filtre de argint pot fi găsite în sursele de apă ale avioanelor și navetelor spațiale pentru a garanta o apă fără germeni. Pe stația spațială Mir, argintul este folosit pentru a steriliza apa reciclată. Argintul este utilizat și pentru a înlocui clorul din piscinele de înot, deoarece are o acțiune germicidă mai puternică decât acesta și nu are mirosul și celelalte efecte neplăcute ale clorului. În ciuda anilor de cercetări pentru a găsi un produs farmaceutic superior, argintul coloidal încă este considerat cea mai eficientă modalitate de luptă contra germenilor și de vindecare rapidă a cazurilor de arsuri severe.

Vindecă rănile, purifică apa, încetinește îmbătrânirea. Metalul prețios pe care îl ignori îți salvează viața!

În timp ce un antibiotic farmaceutic convențional este eficient împotriva a șase sau șapte tipuri de germeni și total ineficient contra virusurilor, generând cel mai adesea efecte secundare nedorite, argintul este letal pentru mai mult de 650 de tipuri de bacterii, virusuri, fungi și paraziți, fără însă a fi toxic pentru organismul uman. Testele de laborator au arătat că argintul coloidal omoară majoritatea bacteriilor, fungilor, paraziților și a virusurilor în 2-6 minute de la contact.

Argintul coloidal nu interacţionează cu alte medicamente şi nu are efect toxic asupra organismului, nefiind un metal greu. Dat fiind faptul că el este în forma coloidală, orice surplus se va elimina foarte uşor din organism şi nu se va acumula în ţesuturi. Nu există riscul de supradozaj, iar argintul în forma coloidală nu interacţionează cu alte medicamente.

Cutremur cu magnitudinea 4,2 în judeţul Buzău la ora 3:19... 17 traficanți de persoane au fost arestați în România, Franța și Marea Britanie...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Super Neatza, 16 ianuarie 2025. Prognoza meteo cu Ramona Olaru: Vremea se încălzește ușor
Super Neatza, 16 ianuarie 2025. Prognoza meteo cu Ramona Olaru: Vremea se încălzește ușor Joi, 16.01.2025, 08:40
Un 2025 de excepție! Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x