Antena Căutare

O doctoriță sexi din China tratează epidemia prin metode inedite

O tânără culturistă, care lucrează ca medic în China, a atras atenția asupra ei, după ce a postat pe Instagram mai multe fotografii însoțite de mesaje, în care explică cum se implică ea în lupta împotriva epidemiei din țara sa.

O doctoriță sexi din China tratează epidemia prin metode inedite Galerie
china

Tânăra Yuan Herong a atras atenția prin postările sale pe Instagram. Este culturistă, are un fizic aparte și lucrează ca medic în provincia Shandong, scrie libertatea.ro

Au fost vindecate 171 de cazuri de pneumonie nouă și au fost depistate 15.238 de cazuri suspecte”, a scris ea, explicând cu ce se confruntă.

Pacienții sunt tratați prin medicina tradițională chineză și prin alt tratament simptomatic. Vom încerca tot posibilul să facem o treabă bună în prevenire și tratament”, a mai scris medicul pasionat de culturism.

O doctoriță sexi din China tratează epidemia prin metode inedite

Când nu muncește ca medic, Yuan Herong, se ocupă de corpul ei și nu evită să posteze pe instagram fotografii și clipuri video incitante în care apare, conform aceleași surse.

sursa foto: libertatea.ro

Atenție șoferi! Un bărbat binevoitor a fost tâlhărit de trei autostopiști. Bunul samaritean a rămas fără telefon, portof... Alertă în Brăila! Două adolescente de 15 ani au fost date dispărute...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x