Antena Căutare

Aurelian Pavelescu, noul presedinte al PNTCD. Pana in septembrie, Congres de unificare

Aurelian Pavelescu a preluat functia de presedinte al PNTCD dupa ce Marian Milut a demisionat de la conducerea partidului, dar si din formatiunea taranista, iar CNC a decis sa imputerniceasca Biroul National de Conducere pentru organizarea unui congres de reconciliere si unificare a fortelor PNTCD.


Potrivit Statutului PNTCD, calitatea de presedinte al PNTCD a fost preluata de Aurelian Pavelescu, care a indeplinit functia de prim-vicepresedinte al PNTCD.

Presedintele PNTCD Timis, Gheorghe Ciuhandu, a declarat ca demisia lui Marian Milut "era de asteptat" deoarece acesta nu mai avea niciun fel de sustinere in partid si a spus ca spera ca acest moment sa reprezinte o revenire la un PNTCD unit.

Fostul lider taranist Ion Diaconescu a declarat pentru Mediafax ca demisia lui Marian Milut de la conducerea PNTCD usureaza calea catre unificarea celor doua ramuri ale partidului.


Obrazul subtire, cu cheltuiala se tine: 6 milioane de lei, pentru cazarea senatorilor in hoteluri de lux... Iliescu: Adoptarea Legii lustratiei este anacronica, antidemocratica, anticonstitutionala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x