Antena Căutare

Basescu: "PNL poate sa plece la razboi daca vrea, dar singur"

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, dupa sedinta CSAT, ca Partidul National Liberal este invitat sa plece singur la razboi daca doreste, deoarece Romania va pleca cand si unde trebuie. Remarca a avut loc ca raspuns la declaratiile lui Crin Antonescu, care a criticat pozitia adoptata de Romania fata de Libia.

„PNL daca vrea poate sa plece la razboi, dar singur. Fortele armate vor pleca atunci cand trebuie si unde trebuie, si in limitele posibilitatilor Romaniei. (...) Romania va raspunde pozitiv actiunilor umanitare externe"


Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, in cadrul unei conferinte de presa de la sediul partidului, ca prin atitutidinea presedintelui Traian Basescu si a ministrului de externe Theodor Baconschi, „Romania a adoptat o pozitie marginala, echivoca si paguboasa".

Liberalul considera, in acelasi timp, ca tara noastra a ratat o colaborare extrem de benefica cu SUA si Marea Britanie, ne avand o pozitie ferma, clara, explicita.

sursa:antena3

foto:Intact Images

Udrea, pe Twitter: "Nu mergeti la piata cand va este foame!"... Traian Basescu: "Romania va participa cu 207 militari in conflictul din Libia"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x