Antena Căutare

Boc si-a depus candidatura la sefia PDL: “Stiu ce avem de facut pentru a castiga alegerile”

Premierul Emil Boc si-a depus, azi, la ora 13:00, candidatura la sefia Partidului Democrat Liberal, al carui presedinte este in prezent. Odata cu acest anunt, primul ministru a depus si motiunea intitulata "Romania dreapta. Romania puternica".

Boc a argumentat cu mai multe idei calitatea sa de a conduce formatiunea politica, explicand ca stie ce trebuie sa faca pentru a castiga alegerile din 2012, intrucat de cand este presedinte al formatiunii, a castigat toate competitiile electorale.

"In primul rand imi doresc ca impreuna cu PDL sa ducem Romania pe crestere economica. (...) PDL trebuie sa fie si la bine alaturi de romani", a spus Emil Boc, din fata sediului PDL.

De asemenea, seful Guvernului a adaugat ca are doua obiective pentru urmatorul mandat de sef al formatiunii: mentinerea PDL la guvernare si castigarea alegerilor locale si parlamentare din anul 2012.

"Stiu ce avem de facut pentru a castiga alegerile. Am castigat toate competitiile electorale de cand sunt presedinte al PDL. Aveti incredere ca stiu ce trebuie sa facem pentru a castiga alegerile", le-a spus Emil Boc celor aproximativ 80 de membri PDL prezenti in curtea sediului partidului.

In final, Emil Boc a mai spus ca va fi "garantul echipei PDL", in care fiecare isi are locul si ca este un "sustinator din plin al dezbaterilor din PDL", urandu-le succes si celorlalti colegi care isi depun candidaturile.

Sursa: Antena3.ro

Foto: Intact Images

Si Vasile Blaga si-a depus candidatura pentru sefia PDL... Berceanu, in locul lui Blaga, in comisia de organizare a alegerilor PDL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x