Antena Căutare

Cristian Diaconescu, candidatul UNPR la prezidentialele din 2014

Membrii UNPR l-au nominalizat, miercuri, pe Cristian Diaconescu, drept candidatul independitilor la viitoarele alegeri prezidentiale din 2014.

Candidatura a fost anuntata de presedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea.

"In legatura cu candidatura domnului Cristian Diaconescu, in orice activitate de partid, un astfel de proiect se dezbate in fiecare organizatie judeteana. (...) Consideram ca domnul presedinte Diaconescu are expertiza profesionala si profilul moral sa candideze pentru o astfel de functie si sa si castige", a declarat Gabriel Oprea.

Mai mult decat atat, Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei si-a desemnat, miercuri, candidatul pentru Primaria Mangalia, acesta fiind George Lipoveanu, presedintele organizatiei judetene UNPR Constanta.

Gabriel Oprea, a mai declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Neptun, ca il considera pe George Lipoveanu un om serios, capabil sa castige cursa electorala pentru Primaria Mangalia.

"George Lipoveanu este candidatul UNPR pentru Primaria Mangalia. Este fost militar, cunoscut in Mangalia, om serios si bine organizat", a explicat Gabriel Oprea.

George Lipoveanu are 53 de ani, fost militar, iar in prezent este om de afaceri. El a fost ales, miercuri, in fruntea organizatiei judetene UNPR Constanta.

UNPR a adaugat ca va nominaliza candidati pentru alegerile locale doar acolo unde acestia au sanse reale de castig. Nu punem candidati doar asa, ca sa ne aflam in treaba."

Foto: Intactimages

Angela Merkel a ajuns la Palatul Victoria... Guvernul a depus la Senat proiectul de lege a educatiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x