Antena Căutare

De ce îl caută oamenii lui Vladimir Putin pe Shalva Museliani, fostul iubit al Alinei Kabaeva, presupusa amantă a președintelui

Shalva David Museliani, fostul logodnic al Alinei Kabaeva, este căutat de oamenii lui Vladimir Putin. Fostul polițist, în vârstă de 52 de ani, este acuzat de mai multe ilegalități.

colaj de imagini cu vladimir putin, alina kabaeva si shalva museliani Galerie
Shalva David Museliani, fostul logodnic al Alinei Kabaeva, este căutat de oamenii lui Vladimir Putin. Fostul polițist, în vârstă de 52 de ani, este acuzat de mai multe ilegalități. | Profimediaimages.ro

Fostul iubit al presupusei amante a lui Vladimir Putin este vânat de oamenii președintelui rus.

Fostul căpitan de poliție Shalva David Museliani, în vârstă de 52 de ani, s-a întâlnit cu gimnastă olimpică și fostă deputată Alina Kabaeva, despre care se spune că este amanta liderului de la Kremlin.

De ce este căutat Shalva Museliani (David), fostul iubit al Alinei Kavaeba

Shalva David Museliani este acuzat de Comitetul de Investigații al Rusiei de „furt de fonduri de stat”.

Presupusele ilegalități ale fugarului datează din perioada când fostul polițist era însărcinat cu „măsurile de securitate anti-criminală” în garda națională rusă, grupare care raportează direct lui Putin.

Comisia de investigație rusă este condusă de un coleg de facultate al lui Putin. Fostul iubit al doamnei Alina Kabaeva riscă ani grei de închisoare.

Citește și: Fiica lui Vladimir Putin apelează la tehnici de înfrumusețare extreme. Katerina Tikhonova face tratamente bizare în Germania

Cine este Shalva Museliani (David), fostul logodnic al Alinei Kabaeva

În ciuda notorietății pe care și-a câștigat-o cu sudoarea frunții, datorită performanțelor sportive, Alina Kabaeva a ajuns în atenția tuturor datorită presupusei relații cu Vladimir Putin, pe care nu a negat-o.

Se știu puține despre viața ei personală, însă există un nume important în trecutul ei: David Shalva Museliani.

Alina Kabaeva și David Museliani s-au cunoscut și au început să se întâlnească în 2002. În 2004, bărbatul a ajuns polițist și la un an distanță cei doi s-au despărțit.

Citește și: Câți bani primesc rușii care se înrolează în armată. Cum recrutează Rusia soldați pentru războiul cu Ucraina

Părerile sunt împărțite, în vreme ce unii spun că relația lor nu a fost oficializată, alții vorbesc despre un divorț, care a avut loc în liniște.

Alina nu a vorbit despre viața ei personală și este o persoană foarte discretă, care preferă să-și etaleze doar reușitele profesionale.

Fostul polițist era căsătorit când a început o relație cu Kabaeva la începutul anilor 2000. „Ne întâlnim de aproape doi ani și jumătate și cred că sunt primul și ultimul ei bărbat. Orice altceva este chestiunea noastră privată.”, afirma Museliani.

La scurt timp după ce s-au despărțit, Kabaeva a jurat că vor „rămâne prieteni”.

Citește și: Motivul pentru care Vladimir Putin trebuie să își întrerupă de mai multe ori întâlnirile importante. Ce spune un spion britanic

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x