Antena Căutare

Motivul pentru care Vladimir Putin trebuie să își întrerupă de mai multe ori întâlnirile importante. Ce spune un spion britanic

La mai bine de 3 luni de la declanșarea războiului din Ucraina, se pare că starea de sănătate a lui Vladimir Putin, președintele Rusiei, se înrăutățește.

colaj vladimir putin Galerie
La mai bine de 3 luni de la declanșarea războiului din Ucraina, se pare că starea de sănătate a lui Vladimir Putin, președintele Rusiei, se înrăutățește. | Profimedia

Se zvonește deja de mai mult timp că liderul de la Kremlin ar fi grav bolnav și că este însoțit la tot pasul de o armată de medici. Se pare că starea lui de sănătate se înrăutățește, potrivit Business Insider.

Puterea lui Putin se scurge ușor pe măsură ce boala președintelui avansează. Un fost spion britanic, pe nume Christopher Steele, a desconspirat câteva dintre detaliile legate de starea de sănătate a președintelui Rusiei.

Vladimir Putin, tot mai bolnav, are nevoie de pauze dese

Liderul de la Kremlin trebuie acum să ia pauze periodice în timpul întâlnirilor importante pe care le are cu oficialii ruși, dar și cu alți membrii de state. Vladimir Putin primește tratament de la medici în timpul pauzelorde la întâlnirile oficiale.

Citește și: Vladimir Putin ar fi ajuns de urgență la spital pentru a fi operat. Se zvonește că liderul de la Kremlin are cancer de sânge

“Înțelegem că e un haos și o neconcordanță la Kremlin”, a declarat spionul britanic într-un interviu recent pentru un post de radio.

Christopher Steele a lucrat pentru mulți ani în Rusia și a fost șeful agenției de spionaj din Rusia timp de 3 ani.

“Nu există niciun semn potrivit căruia Putin este cel care i-a deciziile politice. El e foarte bolnav și, în termeni militari, structura de comandă nu e mai e aceeași și nu funcționează cum trebuie”, spune în continuare Steele.

Chiar dacă nu a vrut să divulge de unde știe aceste informații, fostul spion britanic a mărturisit că e sigur de ceea ce zice.

Ce spune fostul spion britanic

Între timp, Dmitry Peskov, purtătorul de cuvânt de top al președintelui Vladimir Putin, a negat totul.

“Sigur starea lui de sănătate are un impact masiv asupra felului în care e guvernată Rusia în acest moment”, a mai spus Steele.

Citește și: Alina Kabaeva, presupusa amantă a lui Vladimir Putin, inclusă în pachetul UE de sancţiuni. Pentru ce este ea celebră

Fostul spion britanic a mai explicat că Vladimir Putin este însoțit peste tot de o echipă de medici. În timpul conferințelor de guvern, care majoritatea sunt online, se impart în mai multe sesiuni pentru că Putin are nevoie de pause dese.

Liderul de la Krmelin ieșea din sălile de ședințe pentru a primi îngrijiri medicale specializate. Christopher Steele a mai spus că el nu crede într-o eventuală retragere a lui Vladimir Putin din Ucraina pentru că și-a stabilit deja ce colț ar vrea să anexeze și are o imagine a teritoriilor pe care vrea să le alipească Rusiei, iar această imagine nu i-o va scoate nimeni din cap.

Zvonurile legate de boala lui Vladimi Putin au început să circule încă de acum câteva luni. Pe 14 mai, Generalul Kyrylo Budanov a declarat pentru Sky News că Vladimir Putin este foarte bolnav. Ultimele apariții televizate ale liderului de la Kremlin au scos în evidență starea de sănătate precară a accestuia pentru că arăta mult mai palid, în durere și umflat la față.

Povestea refugiatei din Ucraina care l-a determinat pe un englez să-și părăsească familia. Unde s-au mutat cei doi îndră... Câți bani primesc rușii care se înrolează în armată. Cum recrutează Rusia soldați pentru războiul cu Ucraina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x