Antena Căutare

Emil Boc: "PDL o sustine pe Anastase fara echivoc la sefia Camerei"

Premierul Emil Boc a mers, astazi, la Palatul Parlamentului, unde a discutat cu presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase. La finalul discutiilor, Emil Boc a declarat ca PDL o sustine fara echivoc pe Roberta Anastase la sefia Camerei. "Orice blocaj are si un deblocaj", a declarat Emil Boc

Intalnirea vine dupa ce Biroul Permanent National al PDL i-a mandat pe premier si pe liderii grupurilor parlamentare sa grabeasca adoptarea in Parlament a Legii educatiei si a Legii salarizarii unitare. Daca in zece zile acestea nu vor fi finalizate, Guvernul isi va asuma raspunderea.

"Avem probleme si intarzieri la Legea educatiei, BPN i-a mandat pe primul-ministru si pe liderii grupului sa grabeasca procedurile parlamentare pentru Legea educatiei si Legea salarizarii unitare. Daca nu se va rezolva in zece zile, Guvernul isi va pregati asumarea raspunderii pentru Legea educatiei si Legea salarizarii. BPN a acordat tot sprijinul Guvernului pentru aceasta procedura, suntem deja in intarzieri", a anuntat, astazi, vicepresedintele PDL Gheorghe Flutur.

Liderul democrat-liberal a mai precizat ca exista si sprijinul coalitiei pentru asumarea raspunderii Guvernului.

"S-a discutat prea mult pe Legea educatiei si sectorul de invatamant asteapta coerenta in acest domeniu (...) Din cate stiu eu, daca e cazul, se va asuma raspunderea pe varianta Camerei Deputatilor la Legea educatiei", a mai spus Flutur.

Sursa: jurnalul.ro

Foto: Intact Images

Senat: Tutunul confiscat va putea fi valorificat... Prioritatile PSD: Rasturnarea Cabinetului Boc si formarea unui guvern de criza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x