Antena Căutare

Emisarul SUA catre Antonescu: Guvernul american este preocupat de evolutiile din Romania

Philip Gordon, asistentul secretarului de stat american, Hillary Clinton, a fost primit la Cotroceni, de catre presedintele interimar, Crin Antonescu, oficialul american spunandu-i acestuia ca Washingtonul este preocupat de evolutiile politice din Romania.

La inceputul intalnirii, Anrtonescu si Gordon au dat mana. Dialogul dintre acestia s-a desfasurat in limba engleza, informeaza Mediafax. Oficialul american i-a transmis presedintelui interimar ca Washingtonul este preocupat de evolutiile politice din Romania, in conditiile in care SUA privesc Romania ca pe un prieten si partener.

Emisarul SUA a anuntat ca urmeaza sa faca o declaratie de presa in care sa isi exprime punctele de vedere rezultate dupa intalnirile cu oficialii romani. Gordon nu a precizat unde si cand vor avea loc aceste declaratii. La discutiile de la Cotroceni au participat si ministrii Corneliu Dobritoiu si Titus Corlatean.

Philip Gordon si-a inceput, luni, vizita in Romania cu o intalnire cu presedintele suspendat, Traian Basescu, la sediul de campanie al acestuia, discutia durand aproximativ o ora. Gordon a venit insotit de catre ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein.

Foto: Intactimages

Procurorii au ridicat mai multe acte de la AEP, CCR si Evidenta Populatiei privind referendumul... Emisarul SUA: „Ne pasa de Romania, de viitorul ei, de democratia ei”. Vezi ce a concluzionat dupa intalnirile cu oficial...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x