Leonard Orban, respins de Parlamentul European pentru postul de la Curtea Europeana de Conturi

Parlamentul European a respins candidatura ministrului Afacerilor Europene, Leonard Orban, pentru un post de membru al Curtii Europene de Conturi. Potrivit Mediafax, au fost inregistrate 294 de voturi „impotriva” si 269 „pentru”. De asemenea, au fost 80 de abtineri.

Intact Images

Leonard Orban a declarat ca renunta la candidatura pentru postul de membru al Curtii Europene de Conturi, chiar daca votul europarlamentarilor este consultativ. „Am hotarat sa imi retrag candidatura, desi votul PE are un caracter consultativ", a declarat pentru Mediafax ministrul Afacerilor Europene.

Pe 26 septembrie, Orban a primit aviz negativ la Comisia de Control Bugetar din PE. Ministrul a anuntat inaintea audierii in Comisia de Control Bugetar ca va renunta la candidatura daca va primi un vot negativ din partea PE.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri