Antena Căutare

Ludovic Orban: Conducerea PNL nu are mandat pentru alianta cu PSD, trebuia convocat Congres extraordinar

Conducerea PNL nu are mandat pentru incheierea unei aliante cu PSD, pentru acest lucru fiind necesara convocarea unui Congres extraordinar al formatiunii, a declarat deputatul PNL Ludovic Orban.

"In mod evident, trebuie convocat un Congres extraordinar. In momentul in care Congresul a luat o decizie, nu poti sa iei o decizie contrara fara sa convoci Congresul. Odata ce Congresul a dat un mandat presedintelui si a votat o motiune si o echipa care face altceva decat a hotarat Congresul, este evident ca este necesar acest Congres pentru a stabili strategia politica in continuare a PNL", a subliniat Ludovic Orban.

Pe de alta parte, Orban a declarat ca "o mare parte" dintre alegatorii PNL sunt impotriva PSD, iar o alianta cu acest partid "nu ar avea eficienta in lupta impotriva lui Traian Basescu".

"O mare parte, peste 40% din alegatorii PNL se pronunta impotriva PSD. Noi reprezentam segmentul electoral dinamic al societatii romanesti - dreapta, centru-dreapta - oamenii care ca pozitie politica sunt clar impotriva stangii. Nu este eficienta in lupta contra lui Basescu, nici strategic, nici tactic, iar din punct de vedere ideologic reprezinta viciere a reprezentarii segmentelor electorale", a spus fostul ministru al Transporturilor.

Sursa: Hotnews

Mircea Geoana, bantuit de imaginea lui Ceausescu... Eckstein Kovacs: Sustin iesirea UDMR din Guvern daca de asta depinde intrarea in Parlament...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x