Antena Căutare

Mesajul transmis de Elena Udrea din închisoare din Bulgaria. Ce spune despre fiica ei

Fostul ministru Elena Udrea, în prezent arestată preventiv în Bulgaria, a transmis un mesaj prin intermediul partenerului ei de viaţă. Ea susține că e „arestată ilegal”,

colaj foto cu elena udrea in catuse, la iesirea din sala de judecata si in studioul unei televiziuni Galerie
Elena Udrea, primul mesaj din închisoare din Bulgaria | Hepta

Fostul ministru Elena Udrea, care în prezent se află încă în Bulgaria, în arest preventiv, a transmis un mesaj prin intermediul partenerului ei de viață. Aceasta susține că este „arestată ilegal”, afirmând că măsura arestării sale încalcă Constituţia României.

Primele declarații ale Elenei Udrea din închisoare din Bulgaria

Pe data de 7 aprilie, Elena Udrea a fost condamnată la închisoare cu executare, șase ani în dosarul Gala Bute. În aceeași zi, fostul ministru a fost dat în urmările generală, după ce polițiștii nu au găsit-o acasă. Ea a fost reținută la Vama Kulata, lângă granița cu Grecia și de atunci, se află în arest prevenit în Bulgaria.

Citește și: Cum arată celula în care Elena Udrea se află. Ce se găsește în camera unde se află în arest în Bulgaria

Acum, la două săptămâni distanță, Elena Udrea face primele declarații, prin intermediul partenerului ei de viață. Prima ei reacție a apărut pe pagina de Facebook a lui Adrian Alexandrov: „După vizita mea de ieri în Bulgaria, Elena dorește să vă transmită gândurile ei”, spune acesta în introducere.

„Vă mulţumesc tuturor celor care aţi înţeles că sunt arestată ilegal, cu încălcarea Constituţiei României şi a Deciziei CJUE, deopotrivă! Vă mulţumesc tuturor celor care mă susţineţi direct sau indirect, prin opiniile pe care le exprimaţi în mod public. Este nu doar cauza mea, ci şi cauza apărării Constituţiei. Implicarea voastră îmi da putere să trec peste acest greu moment şi îmi da speranţa că nedreptatea şi nelegalitatea la care sunt supusă, vor lua sfârşit în curând, este mesajul transmis de fostul ministru Elena Udrea şi postat pe Facebook de Adrian Alexandrov.

Fostul ministru al turismului, Elena Udrea, își invocă și fetița în mesaj, spunând că este „un copil care trece prin drama de a fi lăsată fără mamă a doua oară”: Pe când avea doar 12 zile, m-au luat de lângă ea timp de 3 luni… când avea cea mai mare nevoie de mine, şi care acum înţelege că mama ei nu mai este acasă, deşi i-am promis că vom fi de Paşte împreună! Vă întorc gândurile bune şi mă rog la rândul meu, ca nicio mamă să nu treacă prin momentele grele prin care trec în acest moment!”, mai transmite aceasta.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Judecătorii din Bulgaria au decis ca Elena Udrea să fie extrădată. Ce se întâmplă cu fostul ministru

Din ce face bani și cu ce se ocupă Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea

Elena Udrea și Adrian Alexandrov trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au fost unul lângă celălalt la bine și la greu. Fostul politician, în vârstă de 48 de ani și iubitul ei de 35 de ani au împreună o fiică, născută pe 20 septembrie 2018. Micuța a venit pe lume într-o maternitate din Costa Rica. Elena Udrea a fost arestată imediat după ce a născut, dar mai apoi a fost eliberată.

Partenerul i-a fost mereu alături și a transmis mereu către public mesajele ei. Aceasta nu este prima data când a făcut o postare pe această teamă, în care își arată susținerea.

Citește și: Elena Udrea, imaginea adorabilă cu fiica ei și cu tatăl acesteia. Cât de mare a crescut micuța

Potrivit viva.ro, iubitul Elenei Udrea Acesta a absolvit London Academy of Media Film and TV Presenter. De asemenea, acesta a fost de-a lungul timpul prezent și în lumea modei și chiar a defilat pentru Cătălin Botezatu. Mai apoi a fost stewart, iar în prezent activează în domeniul imobiliarelor.

Judecătorii din Bulgaria au decis ca Elena Udrea să fie extrădată. Ce se întâmplă cu fostul ministru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x