Antena Căutare

Mihai Razvan Ungureanu, catre pedelisti: "Stati cu fruntea sus si fiti ungurenii mei!"

Premierul demis Mihai Razvan Ungureanu (MRU) a declarat, la lansarea candidatilor PDL pentru alegerile locale, ca parteneriatul cu acest partid ramane in continuare valabil, el spunandu-le totodata de la tribuna democrat-liberalilor: "Stati cu fruntea sus si fiti ungurenii mei!".

"In urma cu cateva zile, un lider politic a incercat sa ma faca de rusine, facandu-mi numele de rusine. Numele meu este Mihai Razvan Ungureanu", a declarat MRU, adaugand ca "cu acest nume nu-mi este rusine dupa 12 ani de administratie onesta si cinstita. Cu acest nume nu trebuie sa ne fie nimanui rusine! Stati cu fruntea sus si fiti ungurenii mei!".

De asemenea, fostul premier a mentionat ca multi democrat-liberali i-au spus ca au speranta in el. "Va multumesc pentru aceasta investitie, parteneriatul nostru ramane in continuare valabil", a conchis Ungureanu.

Foto: Intactimages

Mihai Razvan Ungureanu, invitat in PDL: Partidul are nevoie de o locomotiva... De la Cotroceni, la Victoria: Victor Ponta si-a preluat mandatul de la MRU in toiul noptii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x