Căutare Live

Orban: Propunerea este de a avea un calendar cât mai rapid, audierile să aibă loc marţi şi miercuri, iar votul de învestitură - joi sau luni

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, spune că îşi doreşte un calendar cât mai rapid pentru învestirea Guvernului Cîţu, în cadrul căruia audierile să aibă loc marţi şi miercuri, iar votul să fie joi sau luni.

"Propunerea pe care am validat-o în Biroul Executiv şi care va fi susţinută de reprezentanţii PNL în Birourile Permanente ale Camerelor este aceea de a a avea un calendar cât mai rapid, audierile să aibă loc marţi şi miercuri şi votul de învestitură fie joi, fie cel târziu luni”, a declarat Ludovic Orban, luni, într-o conferinţă de presă. Întrebat dacă parlamentarii PNL vor vota Guvernul Cîţu, preşedintele liberal a răspuns: "Parlamentarii PNL vor face ceea ce este mai bine pentru ţară, vor acţiona în cadrul constituţional şi alături de noi sunt implicaţi în încercarea de a forma o majoritate parlamentară. Parlamentarii PNL vor fi prezenţi şi cred că acest lucru este normal pentru toţi parlamentarii indiferent din ce formaţiune politică fac parte”. El a mai spus că PNL va discuta cu formaţiunile politice şi grupurile parlamentare, cu excepţia PSD, pentru a încerca să formeze o majoritate.

Sursa : news.ro

ICCJ constată legalitatea rechizitoriului şi dispune începerea judecăţii în procesul foştilor procurori de la DNA Ploieş... Orban, după ce Tăriceanu a propus amânarea alegerilor locale până la stingerea cazurilor de coronavirus: La cum arată ce...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri