Antena Căutare

PDL boicoteaza Antena 3: Membrii partidului nu vor mai participa la emisiunile postului

Liderii PDL au decis sa boicoteze Antena 3. Reprezentantii PDL nu vor mai participa la emisiunile postului de televiziune. Decizia a fost luata in Biroul Permanent National al partidului.



Reprezentantii formatiunii au mai explicat ca PDL nu doreste intoarcerea inainte de 1989 sau „pe vremea lui Adrian Nastase", cand presa nu avea voie sa critice partidul de la guvernare.

Decizia PDL de a boicota postul Antena3 este boicotata la randul ei de catre parlamentarii democrat-liberali. Senatorul Orest Onofrei nu este de acord cu decizia Biroului Permanent National, iar deputatul Daniel Oajdea sustine ca va veni in platourile emisiunilor postului nostru, atunci cand va fi invitat.

Conform datelor furnizate de un telespectator al Antenei 3, Funeriu nu ar fi reusit sa treaca de proba scrisa a examenului de Bacalaureat, dar ar fi primit o a doua sansa la examenul oral.

Ministrul a refuzat sa intre in direct la emisiunea "La Ordinea Zilei" pentru a explica situatia, dar a declarat unui reporter Antena 3 care l-a sunat ca a luat examenul din prima.

Postul de televiziune Antena 3 isi manifesta ingrijorarea fata de boicotul anuntat de Partidul Democrat Liberal, pe care il caracterizeaza ca fiind unul total nedemocratic, nedemn de un partid care alege sa nu le explice telespectatorilor nostri de ce se iau anumite decizii la nivel guvernamental. Consecventa dorintei de a informa corect opinia publica, Antena 3 anunta ca va continua sa relateze despre actiunile PDL si ale guvernului condus de presedintele PDL, Emil Boc.

Antena 3 va continua sa invite la emisiunile sale si reprezentanti ai Partidului Democrat Liberal. Realizatorii postului de televiziune nu se vor lasa intimidati de sicanele, lipsa de dialog si presiunile de tot felul la care sunt supusi si vor dezbate cu aceeasi intransigenta actiunile puterii.

Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

Udrea: Lucian Bute va promova Romania si la urmatoarele doua meciuri ale sale... Sebastian Lazaroiu: "USL se va face pulbere pana la viitoarele parlamentare"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x