Antena Căutare

Politicienii care nu si-au reinnoit mandatul in Parlament au revenit la vechile pasiuni

Politicienii care au pierdut trenul ultimelor alegeri sau pur si simplu nu au mai vrut sa se urce in el se vor intoarce la vechile meserii, la afaceri sau la pasiuni. Unii au facut-o deja si au demonstrat ca exista viata dupa politica.

Mircea Diaconu a renuntat la rolul de politician pe care l-a jucat aproape patru ani de zile. A ales sa nu mai candideze pentru un nou mandat de senator. S-a intors full-time in lumina reflectoarelor.

“Aici , lumea tetarului Nottara a sarit pe mine: Acum esti liber, ah sa-ti dam sa joci! Probabil ca o sa intru prin vara intr-un spectacol de Ionesco. Am de facut 2-3 filme pana in vara!

Asta pe langa proiectele sale de suflet. “Am atatea proiecte pe primavara, ceea ce inseamna ca te leaga de gradina de la Saftica, tradafirii, pe care promit ca o sa-i numar, sunt sute”.

Mircea Diaconu vrea sa si construiasca o masina: “Am reusit sa capacitez un grup de visatori de la vechiul ARO, o echipa de ingineri de la Campulung. O masina de nisa, o serie foarte mica! Ceea ce inseamna ca un om are o masina normala, dar in weekend vrea sa plece la munte, la pescuit. Pe afara va fi loc de tinut undita, pusca, o canistra. Sunt indragotit de proiectul asta".

Schitele sunt aproape gata, iar in cateva luni spera ca va conduce modelul cu numarul 1.

Nici fostul deputat democrat-liberal Sever Voinescu nu a mai dorit o noua candidatura. “Mi-am deschis cabinetul meu de avocatura, sunt asociat cu o colega si o buna prietena. Am si un proiect de natura non-guvernamentala si am revenit in presa, ceea ce cred ca e important pentru mine.

Este editorialist, dar are in proiect o emisiune si sa scrie o carte despre politica.

Colegul sau de partid, fostul senator Radu Berceanu, s-a retras si el din prim-planul vietii politice, printre nori.
Are in plan construirea unui avion de mici dimensiuni. Schita este gata, iar piesele comandate deja. A si inceput ansamblarea lui , iar in cateva luni spera sa zboare cu el.

Oferte pe alese pentru deputati. Parlamentarii vor la hotel... Dragos Dolanescu, romanul care ar putea deveni deputat in Costa Rica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x