Antena Căutare

Presedintele PPE: "Ar fi o greseala sa se redeschida o actiune impotriva lui Traian Basescu"

Wilfried Martens, noul presedinte ales al PPE, a declarat joi, in cadrul congresului, ca redeschiderea unei actiuni impotriva lui Traian Basescu ar fi o greseala.

"Cred ca Curtea Constitutionala din Romania a luat decizii foarte importante si s-au creat conditiile pentru a a se ajunge la o relatie echilibrata intre presedintele Traian Basescu si noul Guvern, care are o mare majoritate in Parlament".

Martens a declarat ca o situatie asemanatoare exista si in Franta. De asemenea, el a precizat ca este necesara coabitarea intre Basescu si noul guvern.

"Sunt convins ca de ambele parti exista necesitatea instalarii unei relatii de coabitare. Ar fi o greseala sa se redeschida o actiune impotriva lui Traian Basescu", a mai spus Wilfried Martens.

FOTO: Jurnalul National

Anca Boagiu a fost aleasa vicepresedinte al Partidului Popular European... Laszlo Tokes: "Romania supercentralizata nu va reusi sa iasa din criza, daca nu se va face descentralizarea si regi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x