Antena Căutare

Primarii PDL vor organiza petreceri campenesti si partide de pescuit pentru a-i tine pe alegatori departe de urne

Primarii PDL din toata tara au decis boicotarea referendumului. Vor fi organizate partide de pescuit si jocuri sportive pentru a tine oamenii departe de urne.

Strategiile au iesit la iveala dupa ce jurnalistii de la Gandul.info au sunat la mai multi edili portocalii, sub pretextul unui sondaj realizat de conducerea partidului, si i-au intrebat cum vor actiona pentru ca alegatorii sa nu se prezinte la vot in numar mare.

Din 11 primari democrat-liberali , 6 au declarat pentru gandul.info ca au luat masuri pentru ca prezenta la vot in ziua referendumului sa fie cat mai scazuta. Primarul comunei Miroslava, din judetul Iasi, este convins ca 70% dintre locuitori nu vor merge.

Dan Nita, primarul comunei Miroslava, jud. Iasi: "In plus, avem in fiecare sat oameni care au organizat o activitate sportiva, sa ii duca la o balta, la pescuit... Eu cred ca prezenta va fi sub 30%"

Edilul portocaliu al comunei Arpasu de Jos, din Sibiu, a marturisit ca incearca de mai mult timp sa-i convinga pe cetateni sa nu vina la referendum: "Pregatirea, de doua saptamani am facut-o deja. Am stat de vorba cu cetatenii".

Sursa: Antena3.ro

PDL va boicota referendumul... Ponta despre boicotarea referendumului: "Basescu e las si mincinos"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x