Antena Căutare

Primarul din Calarasi, de la "sunteti niste javre" catre alegatori, la "Udrea, cel mai dragut ministru"

Primarul orasului Calarasi, Nicolae Dragu, cel care si-a numit alegatorii "javre, golani si derbedei", i-a inmanat ministrului Elena Udrea Cheile Orasului. Edilul i-a facut si complimente Elenei Udrea numindu-o "cel mai dragut ministru pe care l-a avut Romania".

"Ne onoreaza astazi doamna ministru Elena Udrea, cel mai dragut ministru care l-a avut Romania de-a lungul timpurilor. Dar si cel mai harnic. (...) Ii confer, in numele Consiliului local si al meu personal, Cheia Municipiului Calarasi, in semn de recunostinta",


Nicolae Dragu a demonstrat insa in trecut ca nu este mereu la fel de dragut. In urma cu mai putin de doua luni, edilul isi jignea alegatorii.

"Sunteti niste javre, exact cum i-a zis si politia presedintelui. La revedere! La revedere, javrelor! N-o sa mai aveti primar niciodata in viata voastra. V-am scos din mizerie. Stateati intr-o mizerie... Asta este multumirea voastra? Nu va este rusine, nemernicilor? Voi nu reprezentati Calarasiul! O haita de derbedei si golani!", le spunea edilul alegatorilor, in luna septembrie.

Nicolae Dragu si-a iesit din fire cand, la Zilele Municipiului, oamenii din Calarasi l-au huiduit.

Foto: Intactimages

CCR amana decizia privind conflictul dintre Parlament si Guvern... Emil Boc: "Salariul minim poate fi maxim 670 lei"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x