Antena Căutare

PSD: Alegerile anticipate, cea mai mare farsă electorală, prin care PNL încearcă să evite consecinţele anulării majorărilor de pensii şi salarii

Reprezentanţii PSD afirmă că intenţia PNL de a declanşa alegeri anticipate înainte de 1 septembrie 2020 reprezintă cea mai mare farsă electorală pregătită de un partid politic după Revoluţia din 1989.

"Declaraţiile din ultima perioadă ale reprezentanţilor PNL indică faptul că scopul real al alegerilor anticipate este de a obţine votul cetăţenilor înainte de termenul la care Guvernul ar trebui să crească punctul de pensie şi salariile din învăţământ, conform legilor în vigoare, adoptate în guvernarea PSD", susţin reprezentanţii PSD, într-un comunicat de presă transmis joi.

Potrivit sursei citate, "singurul motiv care explică insistenţa privind alegerile anticipate este că, în acest fel, PNL ar putea obţine un cec în alb din partea cetăţenilor, ce i-ar permite ulterior să anuleze majorările de pensii şi salarii, fără a suporta costul electoral al unei astfel de măsuri".

Sursa : news.ro

Orban: La nivelul Comisiei Europene şi Parlamentului European există o susţinere pentru aderarea României la Schengen. M... NATO laudă țara noastră: "România are o contribuţie esenţială în securitatea la Marea Neagră"...
Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Parteneri
Ciorbă de post cu ciuperci și cartofi, gustoasă și hrănitoare
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x