Antena Căutare

Raportul in cazul Laszlo Borbely ar putea fi votat saptamana viitoare sau in doua saptamani

Raportul privind cererea de incepere a urmaririi penale impotriva lui Laszlo Borbely ar putea fi votat saptamana viitoare sau in doua saptamani, a anuntat, astazi, presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase. Sedinta Camerei a fost suspendata, marti, din lipsa cvorumului, inaintea votului final in cazul fostului ministru al Mediului.

Roberta Anastase considera ca sedinta Camerei Deputatilor, pe a carei ordine de zi figura cererea de ridicare a imunitatii fostului ministru al Mediului, a fost intrerupta din lipsa de cvorum pentru ca "asa e procedural". "Colegii au iesit, intra, nu e niciun fel de problema. Asa e procedural", a spus Anastase.


"Ieri declarau ca voteaza proiectele de interes national. Azi lipsesc. Notati minciunile spuse de ei (deputatii Opozitiei - n.r.)", a mai spus Anastase, conform Hotnews.

Sedinta Camerei Deputatilor a fost suspendata, marti, din lipsa cvorumului, inaintea votului final asupra cererii de incepere a urmaririi penale a lui Laszlo Borbely si a proiectelor cum ar fi impozitarea averilor mari sau transportul in regim de taxi.

Presedintele de sedinta Ioan Oltean a dispus efectuarea unui apel nominal pentru verificarea prezentei, in urma caruia a constatat ca sunt prezenti 164 de deputati, "la limita minima a numarului de voturi necesare pentru a lucra conform regulamentului".

In momentul in care a supus la vot primul punct de pe ordinea de zi a sedintei de vot, Ioan Oltean a constatat, insa, ca doar 134 de deputati au votat.

"Desi la apelul nominal au fost 164 de deputati, intre timp au mai plecat din sala, insclusiv liderul grupului PDL Mircea Toader. Suspend sedinta", a spus Oltean, potrivit Mediafax.

Pe ordinea de zi a sedintei figura si ridicarea imunitatii fostului ministru al Mediului, deputatul UDMR Laszlo Borbely.

foto: Intact Images

Florentin Pandele, candidatul USL la primaria Voluntari... Florentin Gust, "recordmenul" traseistilor politici: PSD - PC - PDL - PSD...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x