Căutare Live

Raportul in cazul Laszlo Borbely ar putea fi votat saptamana viitoare sau in doua saptamani

Raportul privind cererea de incepere a urmaririi penale impotriva lui Laszlo Borbely ar putea fi votat saptamana viitoare sau in doua saptamani, a anuntat, astazi, presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase. Sedinta Camerei a fost suspendata, marti, din lipsa cvorumului, inaintea votului final in cazul fostului ministru al Mediului.

Roberta Anastase considera ca sedinta Camerei Deputatilor, pe a carei ordine de zi figura cererea de ridicare a imunitatii fostului ministru al Mediului, a fost intrerupta din lipsa de cvorum pentru ca "asa e procedural". "Colegii au iesit, intra, nu e niciun fel de problema. Asa e procedural", a spus Anastase.


"Ieri declarau ca voteaza proiectele de interes national. Azi lipsesc. Notati minciunile spuse de ei (deputatii Opozitiei - n.r.)", a mai spus Anastase, conform Hotnews.

Sedinta Camerei Deputatilor a fost suspendata, marti, din lipsa cvorumului, inaintea votului final asupra cererii de incepere a urmaririi penale a lui Laszlo Borbely si a proiectelor cum ar fi impozitarea averilor mari sau transportul in regim de taxi.

Presedintele de sedinta Ioan Oltean a dispus efectuarea unui apel nominal pentru verificarea prezentei, in urma caruia a constatat ca sunt prezenti 164 de deputati, "la limita minima a numarului de voturi necesare pentru a lucra conform regulamentului".

In momentul in care a supus la vot primul punct de pe ordinea de zi a sedintei de vot, Ioan Oltean a constatat, insa, ca doar 134 de deputati au votat.

"Desi la apelul nominal au fost 164 de deputati, intre timp au mai plecat din sala, insclusiv liderul grupului PDL Mircea Toader. Suspend sedinta", a spus Oltean, potrivit Mediafax.

Pe ordinea de zi a sedintei figura si ridicarea imunitatii fostului ministru al Mediului, deputatul UDMR Laszlo Borbely.

foto: Intact Images

Florentin Pandele, candidatul USL la primaria Voluntari... Florentin Gust, "recordmenul" traseistilor politici: PSD - PC - PDL - PSD...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri