Antena Căutare

Scandal in PD-L: Udrea acuza "tabara" lui Blaga ca face blaturi cu Opozitia

Scandal la varful PD-L. Sustinatorii celor doi mari candidati, Emil Boc si Vasile Blaga, ataca din ce in ce mai dur. In timp ce Elena Udrea spune ca tabara lui Blaga face blaturi cu opozitia, Cezar Preda se intreaba retoric de ce ministrul Turismului nu a luptat cu atata inversunare si pentru Traian Basescu in perioada 2000-2004.

"Democrat-liberalii au nevoie de o persoana ca Emil Emil Boc la sefia partidului, ca sa sastige alegerile in 2012",


"Un om politic care isi asuma sa fie huiduit in astfel de vremuri este un om curajos. Nu-i sustin pe cei care stau ascunsi in astfel de moment. Cred ca un adevarat lider este cel care duce batalii politice, isi asuma sa fie si huduit, si nu cei care fac blaturi cu opozitia si cu teleopozitia", a declarat ministrul Turismului.

Deranjat de acuzatiile Elenei Udrea, vicepresedintele PD-L Cezar Preda, spune ca aceasta ii ataca de fapt, pe cei care au fost alaturi de Traian Basescu in lupta pe viata si pe moarte cu PSD. Preda este unul dintre cei mai activi sustintori ai lui Vasile Blaga.

"Le consider o mare jignire, pentru toata echipa lui Blaga si in numele meu. Suntem oameni care in 2000 si 2004 au luptat pentru ca PSD vroia sa destructureze PD-L-ul (...) Si noi impreuna cu Traian Basescu am facut tot ca acest partid sa nu intre in istorie. Unde erau acesti oameni care ne jignesc acum beneficiile puterii, lupta pentru ce insemna viitorul PD-L nu trebuie duse cu asemenea jigniri", a spus Cezar Preda.

Cezar Preda ii transmite Elenei Udrea ca va riposta si mai dur, daca ea va continua sa-i jigneasca pe sustinatorii lui Vasile Blaga.

sursa:Antena3

foto:Intact Images

VIDEO! Emil Boc, la plantat de copaci... Crin Antonescu: "Indiferent cine va fi sef la PD-L, datele problemei nu se schimba"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x