Antena Căutare

Sefii PDL au votat impotriva excluderii lui Dan Pasat din partid

Surse din PDL au declarat ca Biroul Permanent National a decis, luni, ca deputatul Dan Pasat sa nu fie exclus din partid. Pentru excluderea lui Pasat din PDL au votat trei lideri ai partidului, ceilalti exprimandu-se impotriva propunerii de excludere.

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit in aceasta dupa-amiaza cu sefii de filiale PDL, informeaza Gândul. Potrivit unor surse, discutia cu presedintele a fost programata pentru ora 15:00, iar locul intanirii tinut secret.

Potrivit sursei citate, seful statului anuntase inca de saptamana trecuta ca este dispus sa discute cu "toti presedintii de organizatii odata", in perspectiva viitoarelor alegeri interne din PDL, programate pentru jumatatea lunii mai.

La data de 18 februarie 2010, fata de Dan Pasat s-a dispus urmarirea penala in legatura cu doua infractiuni de santaj, iar la data de 28 iunie 2010 cercetarile au fost extinse, fiind dispusa urmarirea penala fata de Pasat si sub aspectul celorlalte infractiuni mentionate in cererea de incuviintare a retinerii si arestarii preventive.

In urma refuzului Parlamentului de a-i ridica imunitatea lui Pasat, procurorii continua cercetarea acestuia.


Nastase: Flutur a vrut sa gaseasca un licurici si l-a gasit... Basescu: Regina de pe tabla de sah a vamilor se afla printre liderii sindicali...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x