Antena Căutare

Sondaj: PDL si Traian Basescu, in cadere libera

Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri, 38,8% dintre romani ar vota cu PSD, 21,1% cu PNL iar PDL-ul nu ar strage decat 13,7% din sufragii. In Parlament ar mai intra PRM (8,9%), in timp ce UDMR e la limita pragului electoral (5,1%), iar UNPR ar fi la "si altii", cu 1,8%, potrivit unui sondaj realizat de Insomar, la comanda Cotidianul.ro. Eroarea maxima admisa de cercetători este de 3%.

Acelasi barometru indica faptul ca majoritatea romanilor nu mai are incredere in actualul Guvern. Numai 10,7% doresc in continuare ca guvernul Boc sa ramana la Palatul Victoria, iar 14,2% se pronunta pentru inlocuirea unora dintre ministri.

Premierul se "bucura" de neincrederea majoritatii: trei romani din patru au "foarte putina incredere" in el, in timp ce Traian Basescu a strans si el un procent deloc de invidiat: 72%.

La polul opus se afla Mugur Isarescu (17% "destul de multa incredere" si 5% "foarte multa"), urmat de Victor Ponta si Crin Antonescu - ambii cu 15% "destul de multa" si 6% "foarte multa incredere".

VEZI rezultatele complete ale sondajului pe cotidianul.ro

Adriean Videanu, in spatele afacerii eoliene de la Cogealac... Romania, posibil pion americano-israelian. Va intra tara noastra in conflict cu Iran?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x