Căutare Live

Ultima oră: Caz de coronavirus la Guvern! Reacția oficială a autorităților: „A fost confirmată pozitiv”

O persoană a fost depistată pozitiv cu coronavirus, luni, în cadrul Guvernului României. Anunțul oficial al autorităților.

Caz de coronavirus la Guvern! Reacția oficială a autorităților: „A fost confirmată pozitiv”

Hepta

Un funcţionar care lucrează la Registratura Guvernului a fost confirmat cu noul coronavirus, au declarat surse guvernamentale, luni, pentru News.ro.

Ulterior, Guvernul a anunţat că angajatul a fost confirmat în cursul zilei de vineri şi este internat. De asemenea, reprezentanţii Executivului au anunţat că angajatul nu a intrat în contact direct cu membri ai Cabinetului.

„A fost confirmată pozitiv la testul pentru COVID-19 o persoană care are calitatea de funcţionar public şi îşi desfăşoară activitatea într-o structură din cadrul Direcţiei pentru Relaţia cu Publicul. Persoana în cauză a fost confirmată pozitiv în cursul zilei de vineri şi în acest moment este internată”, a transmis, luni, Guvernul.

Cât timp vom mai fi obligați să purtăm mască? Premierul Ludovic Orban, declarația momentului: „Este cea mai puternică formă de protecție”

Sursa citată a precizat că DSP Bucureşti a desfăşurat o anchetă epidemiologică, în cadrul căreia au fost testaţi colegii de birou ai persoanei, cu rezultat negativ.

„Toate persoanele care au avut contact direct, de lungă durată, se află în izolare la domiciliu. Spaţiul în care şi-a desfăşurat activitatea a fost dezinfectat, conform protocoalelor sanitare. Facem menţiunea că persoana în cauză nu a avut contact direct cu membri ai Cabinetului”, a mai transmis Guvernul.

Un nou focar de coronavirus, descoperit! Se fac peste o sută de teste, în urma apariției cazurilor de COVID-19

Cât timp vom mai fi obligați să purtăm mască? Premierul Ludovic Orban, declarația momentului: „Este cea mai puternică fo... Nelu Tătaru, apel urgent către Parlament: „Dacă nu avem nicio pârghie, transmiterea comunitară se va accentua”...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x