Antena Căutare

Vadim l-a dat afara pe Lucian Bolcas din PRM

Inca un nume important din PRM paraseste acest partid, dupa Mariana Buruiana in 2007. Lucian Bolcas a fost astazi exclus din randurile Partidului Romania Mare de catre Biroul Permanent al acestui partid.

Motivele excluderii lui Bolcas, care detinea functia de vicepresedinte in PRM, sunt "tradarea intereselor PRM si declaratiile publice pe care le-a facut, in ultima vreme, in totala contradictie cu deciziile si punctele de vedere ale partidului".

"E hotararea colegilor mei si o respect", a declarat Bolcas pentru Realitatea TV, respingand acuzaţiile potrivit carora ar fi pactizat cu Traian Basescu.

Conform Agerpres, au mai fost exclusi din PRM si Corneliu Bichinet - presedintele filialei Vaslui, Dumitru Codreanu - presedintele filialei Botosani si Marian Fulga - presedintele filialei Arges, toti pentru "abateri repetate de la disciplina de partid".

"PRM va anunta Consiliul Judetean Vaslui in legatura cu retragerea sprijinului politic al lui Corneliu Bichinet, vicepresedinte CJ Vaslui, urmand ca partidul sa faca o alta nominalizare pentru aceasta functie', precizeaza in final comunicatul de presa emis de catre PRM.

Reamintim ca in noiembrie 2007 PRM a decis excluderea deputatei Marianei Buruiana Aprodu, tot in urma unor conflicte interne in cadrul partidului. Anterior acelei decizii, deputata declarase ca "actuala conducere a PRM este incompetenta, imbatranita si mai ales iresponsabila".

Adrian Mititelu a fost audiat la DNA in dosarul "Antonie Solomon"... Prefectura din Gorj dispune suspendarea primarului Craiovei, Antonie Solomon...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x