Antena Căutare

Victor Ponta: "Basescu a baut impreuna cu Voronin si a trait bine in comunism"

Victor Ponta a raspuns criticilor aduse de Traian Basescu. Aflat la Chisinau, Ponta a declarat ca Basescu este cel care a baut impreuna cu Voronin si a trait bine in perioada regimului comunist.

Traian Basescu a declarat, luni, intr-o intalnire cu jurnalistii, ca Ponta seamana cu fostul presedinte comunist de la Chisinau Vladimir Voronin, precizand ca premierul are acelasi "limbaj dublu" si aceeasi "mentalitate comunista" in relatia cu Bruxelles.

Basescu a adaugat ca Ponta "minte foarte mult" si ca "si-a plagiat chiar si biografia si anul nasterii."

Aflat la Chisinau, Ponta a raspuns criticilor. "Basescu stie mai bine ce inseamna comunismul, pentru ca el a beneficiat si a trait in comunism, a trait bine domnia sa. Eu eram adolescent si nu tin minte exact, dar tin minte totusi ca impreuna cu domnul Voronin parca domnul Basescu bea impreuna din niste sticle. Eu nu l-am intalnit niciodata personal."

Ponta a adaugat ca a sustinut si va continua sa sprijine demersul european al Republicii Moldova.

FOTO: Intact Images

USL vrea scoaterea pragului de prezenta de la referendum si doua zile de vot... Traian Basescu: "Le cer presedintelui interimar si premierului sa-si asume responsabilitatea pentru raul facut Roma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x