Antena Căutare

Victor Ponta: Regret ca Basescu nu mai are curajul de a merge in mijlocul oamenilor

Victor Ponta a vorbit vineri seara intr-o scurta conferinta de presa despre propunerea USL de a infiinta un pact pentru sanatate. Tot vineri, Traian Basescu a anuntat renuntarea la proiectul Sanatatii.

"Regret ca Basescu nu mai are curajul de a merge in mijocul oamenior. Sistemul de sanatate are nevoie de schimbari, motiv pentru care in numele USL va anunt ca vom initia si sustine un pact national pentru sanatate, in care doctorul Arafat si alti doctori sa ne spuna ce trebuie schimbat in anii urmatori in mod transparent", a spus liderul PSD.

Ponta l-a acuzat pe presedinte pentru modul netrasparent in care a incercat sa impuna si acesta lege, ca si multe altele.

Un pact pentru sanatate atat pentru cei aflati la putere, cat si pentru cei aflati in opozitie. Asa incat incat SMURD-ul sa functioneze bine, chiar si in Romania. Motiv pentru care vom initia acest pact, vom da toata increderea oamenilor din sistem. Nu poti sa vii cu o lege gresita, dupa care sa-ti retragi legea si sa pleci cu ea acasa. Trebuie sa vedem ce era bine si ce era rau in proiectul de lege. Avem o obligatie de asigura romanilor serviciile minime care se asigura intr-un stat civilizat: educatie, protectie sociala, etc. Imi exprim increderea ca dupa acest prim gest sa urmeze si un al doilea gest, sa revina domnul Arafat", a mai spus Ponta.

Foto: Intact Images

UPDATE! CCR: Decizia comasarii alegerilor, amanata pentru 18 ianuarie... Victor Ponta: Decizia presedintelui Basescu a venit din frica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x