Antena Căutare

VIDEO! Sute de incidente electorale inregistrate la sectiile de votare din tara

Sute de incidente electorale s-au inregistrat ieri, iar in peste 80% dintre cazuri s-au deschis dosare penale. De asemenea in zeci de sectii de votare s-a suspendat procesul de vot. Cele mai multe nereguli au fost in Arges, Bucuresti si Dambovita. La pol opus, sunt judetele Harghita, Arad, Maramures, Vaslui si Satu Mare.

La Caracal, in ziua alegerilor, pomana electorala a fost in floare. S-au impartit sacose cu alimente si cateva nimicuri inscriptionate cu numele unuia dintre candidati, chiar in apropierea sectiei de votare. Iar intr-o comuna din Braila reprezentantul unei formatiuni politice le-a platit satenilor datoriile pe care le aveau la farmacie. In schimbul banilor, oamenii trebuiau sa voteze un anumit candidat.

Farmacistele si-au dat seama ce se intampla si au sunat la 112. Dupa ce au vazut imaginile surprinse de camerele de luat vederi, politistii i-au facut dosar penal barbatului.

In Capitala, o masina inscriptionata cu sigla Antena 3 a oprit in fata unei sectii de votare, iar indivizii care se aflau inauntru au inceput sa le imparta bani unor alegatori. Desi nu au nicio legatura cu redactia Antenei 3 sau a Observatorului, cei trei indivizi chiar au inceput sa filmeze. Dupa ce au fost legitimati de politisti, indivizii au primit un telefon, se pare, de la superiorul lor. Barbatii nu au vrut sa spuna pe cine reprezinta si de ce folosesc sigla Antenei 3 pe masina.

La o sectie de votare din judetul Vaslui o echipa a Antenei 1 a fost agresata de unul dintre candidati. Acesta l-a imbrancit pe operator si a distrus camera video.

Votul de ieri putea fi ultimul pentru zeci de alegatori dintr-o sectie de vot din Constanta. Tavanul cladirii s-a prabusit peste oamenii care asteptau sa voteze.

La Mangalia, un barbat a facut un scandal monstru dupa ce, spune el, ar fi primit mai multe buletine de vot. Mai mult, dupa ce le-ar fi atras atentia oficialilor, acestia ar fi incercat sa-i ia buletinele de vot, ascunse in chiloti.

Iar in Prahova, mai multi indivizi au incercat sa intre cu forta intr-o sectie de vot, dupa ora 21, ca sa voteze.

FOTO: Intact Images

UPDATE / ALEGERI LOCALE 2012: Vezi rezultatele partiale oficiale!... Roberta Anastase, acuzata ca a incercat sa fraudeze rezultatele alegerilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x