Antena Căutare

5 sfaturi pe care să le urmezi când cumperi un apartament

Capitala țării este un oraș cosmopolit, cu o multitudine de oportunități și tot atâtea probleme. Una dintre cele mai stresante este traficul, timpul petrecut în mijloacele de transport zilnic.

Capitala țării este un oraș cosmopolit, cu o multitudine de oportunități și tot atâtea probleme. Una dintre cele mai stresante este traficul, timpul petrecut în mijloacele de transport zilnic.

Astfel, pentru mulți dintre locuitorii activi ai Bucureștiului, drumul de o oră până la serviciu este ceva obișnuit. De aceea, atunci când își caută o locuință, multe familii tinere aleg apartamente situate lângă job sau lângă mijloacele de transport. Însă, sunt multe alte lucruri de care să se țină cont atunci când se alege un apartament

Bloc nou - nu vechi

Partea cea mai bună a ultimilor ani în materie de dezvoltare imobiliară este apariția blocurilor noi în zonele din interiorul Bucureștiului și al orașelor mari. Dezvoltatorii au înțeles nevoia clienților de a petrece cât mai puțin timp în trafic dar și dorința de a locui într-o casă nouă pe care să o poată folosi pe termen lung și foarte lung, eventual să o poată lăsa moștenire mai departe. Numărul de apartamente de 3 camere în București a crescut simțitor în ultimii ani ceea ce a dus la ansambluri rezidențiale noi, moderne, cu facilități adaptate stilului de viață specific tinerei generații.

Facilitățile pentru viața de zi cu zi

Dacă vreți să căutați apartamente de 3 camere în București, să știți că ele au locuri de parcare asigurate, sisteme automatizate de pătrundere în clădire și foarte multe au și pază la intrarea în complex. Locurile de joacă pentru copii sunt și ele parte din ansambluri precum și spațiile comerciale de la parter. Toate asigură un microclimat perfect de viață pentru o familie tânără care dorește să petreacă cât mai mult timp de calitate împreună.

Apoi, mai există un avantaj al celor care își achiziționează apartamente cu 3 camere sau alt tip în aceste ansambluri. Vecinii sunt în general tineri, cam cu același profil socio educațional.

Apropierea de școli, gradinițe, spital, parc

Apartamente 3 camere de vânzare în ansamblurile rezidențiale noi se găsesc acum în zone cu acces facil la școli, la grădinițe și în apropierea marilor parcuri. De asemenea se beneficiază de rețeaua de transport public urban fără probleme. Marile lanțuri de magazine s-au extins considerabil asa că problema cumpărăturilor este și ea rezolvată rapid.

Dotările apartamentului

Apartamentele vechi au o mare problemă legată de suprafață. La o simplă comparație între două apartamente 3 camere de vânzare de pe piață, unul nou și unul vechi, vedem că suprafața celor noi este, în medie, cu 30-40% mai mare decât suprafața apartamentelor vechi. Dincolo de suprafață, luăm în calcul dotările apartamentelor noi precum centrală proprie, încălzire în pardoseală, materialele folosite la amenajările interioare care sunt de ultimă generație și sunt special concepute pentru a avea costuri de întreținere mici. Se folosesc materiale sanitare de cea mai bună calitate, parchet laminat și vopseluri lavabile care se întrețin ușor. Geamurile termopan de ultimă generație și materialele de construcție noi, izolația termică precum și compartimentarea inteligentă putem sunt la cele mai înalte standarde.

5. Posibilitățile financiare

Multi cumpărători fac greșeala de a se limita la un buget considerat de ei sustenabil, fără a încerca să găsească noi soluții de finanțare. Problema bugetelor foarte mici este că ele nu acoperă calitatea și atunci costul pe termen lung va fi mult mai mare decât cel de achiziție. Dacă luăm exemplul unor apartamente cu 3 camere noi versus apartamente cu 3 camere vechi, vom descoperi cheltuieli cu întreținerea pe durata iernii cel puțin duble. Cheltuielile cu amenajările interioare sunt extrem de mari, mai ales la apartamente cu 3 camere, dată fiind suprafața. Să înlocuiești termopanul, caloriferele, parchetul, să zugrăvești și să schimbi obiectele sanitare (fără instalația veche) generează costuri suplimentare de minim 10000 de euro. De aceea, când se gândește bugetul, toate aceste aspecte trebuiesc avute în vedere când vezi un chilipiruri la apartamente 3 camere de vânzare!

Piața imobiliară este plină de oferte cu apartamente 3 camere de vânzare, fie că sunt apartamente în București sau în alte orașe. Este important să nu ne gândim doar la ce putem face acum, la ce putem cumpăra acum ci pe termen lung, deoarece vom locui aici toată viața.

De ce în unele regiuni ale României fetele oferă mărțișor băieților... PROIECT DE LEGE: Muncești, dar iei bani și de la stat! Ajutorul social va putea fi cumulat cu alte venituri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x