Antena Căutare

A fost la un pas de moarte după ce și-a vopsit părul acasă! După ce trăit cea mai mare tragedie a vieții ei, tânăra avertizează acum toate femeile!

Estelle, o tânără franțuizoaică în vârstă de 19 ani povestește cu durere și groază momentele prin care a trecut din cauza unei vopsele de păr a unei mărci de lux!

Video! A fost la un pas de moarte în urma unei alergii grave provocate de o substanță chimică care se găsește în toate vopselele de păr! Capul s-a umflat precum un bec imens, iar fața era invadată de bube.Tânăra avertizează acum toate femeile,, Am fost aproape moartă, nu vreau să treacă nimeni prin ce am trecut eu"

Estelle, o tânără franțuizoaică în vârstă de 19 ani povestește cu durere și groază momentele prin care a trecut din cauza unei vopsele de păr a unei mărci de lux!

Din cauza unei substanțe extreme de toxice care se regăsește în toate vopselele de păr, tânăra a manifestat o alergie extreme de gravă care a dus-o la un pas de moarte. După tot ce a trait, Estelle face un avertisment către toate persoanele care obișnuiesc să se vopsească acasă sau la salon.

Totul s-a întâmplat într-o duminică, atunci când aceasta a hotărât să-și schimbe look-ul cu o culoare de păr mai închisă. După ce mama ei i-a aplicat vopseaua pe păr, tânăra a început să simtă mâncărime la nivelul scalpului, motiv care a îngrijorat-o initial. Deși făcuse un test de vopsea pe piele, tânăra mărturisește că a ținut-o 30 minute în loc de 48 de ore cât se presupune că este nevoie pentru a testa corect compatibilitatea vopselei cu scalpul.

Disperată, mama fetei pleacă la farmacie și se întoarce cu o cremă pentru mâncărimi și scalp pe care tânăra o aplică. A doua zi, Ellene trăiește o dramă de nedescris căci capul îi era umflat precum un bec, era desfigurată și avea dureri mari. Ellene împreună cu mama au fugit disperate la spital pentru a afla ce se întâmplă cu ea.

Doctorii nu au fost atât de șocați, mărturisind că sunt obișnuiți cu astfel de problem cauzate de P-fenilendiamină, un compus allergenic extreme de periculos care se găsește în peste 90% din vopselelor de păr.

Medicii au tratat-o conform procedurii standard, i-au băgat perfuzii și i-au administrat antiinflamatorii puternice. Rezultatele păreau că apar, iar inflamația capului părea să se retragă.

A doua zi, fata a avut un al doilea șoc pentru că s-a trezit pentru a doua oară cu fața desfigurată, de această data din cauza unor vezicule cu lichid care îi invadaseră fața. Mama fetei a mers a doua oară cu copila la urgențe, unde i s-au administrat perfuzii cu corticosteroizi și antihistaminice.

Ellene își amintește cu groază de nenorocirea ce s-a abătut asupra vieții și sănătății sale și avertizează toate femeile să nu mai repete greșeala ei și să nu se mai vopsească doar pentru o imagine mai bună, riscându-și viața și ,,otrăvindu-și” organismul.

După avertizarea disperată pe care a făcut-o pe rețelele sociale, Ellene a primit multe mesaje de încurajare, dar și mesaje cu poze similar atașate, semn că multe doamne și domnișoare au trecut prin această situație disperată.

Din acel moment pentru Ellene, vopsitul părului a rămas o amintire tragică pe care nu dorește să o retrăiască: "Am fost aproape moarte, nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu… "

Vezi imagini video:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Atenţie, şoferi! Circulaţia rutieră a fost deviată! Ce trebuie să afli... Pensionarii ar putea să plătească amenzi usturătoare! Ce trebuie să facă ca să nu fie sancționați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x