Antena Căutare

ȘOCANT! După ce a vândut copii pe bandă rulantă, a încercat să fugă de procurori cu ambulanța

Ar fi vândut copii din orfelinate vreme de şapte ani! Iar când a trebuit să dea explicaţii în faţa procurorilor de la DNA a încercat să scape de audieri cu o ambulanţă. Floarea Alesu, şefa direcţiei de protecţie a copilului din Teleorman a spus că se simte rău. Dar medicii chemaţi să o ajute le-au spus anchetatorilor că n-are nimic. Aşa că a fost dusă la audieri.

Ar fi vândut copii din orfelinate vreme de şapte ani! Iar când a trebuit să dea explicaţii în faţa procurorilor de la DNA a încercat să scape de audieri cu o ambulanţă.

Floarea Alesu, şefa direcţiei de protecţie a copilului din Teleorman a spus că se simte rău. Dar medicii chemaţi să o ajute le-au spus anchetatorilor că n-are nimic. Aşa că a fost dusă la audieri.

Detalii, pe Observator.tv

Atenție, nativi din Balanță: Trebuie să tratați familia și treburile domestice cu mai multă seriozitate! Previziunile zi... Vremea cu Flavia Mihășan: Avem nevoie de umbrele. Meteorologii au emis COD GALBEN de ploi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x