Antena Căutare

Accident CUMPLIT! Două maşini s-au ciocnit și una a fost proiectată pe calea ferată, unde a fost lovită tren (VIDEO)

Un grav accident s-a produs, miercuri seară, pe DN 17 D, în judeţul Bistriţa-Năsăud, unde două maşini s-au ciocnit, iar una a fost proiectată pe calea ferată, fiind lovită de locomotiva unui tren de persoane!

Un grav accident s-a produs, miercuri seară, pe DN 17 D, în judeţul Bistriţa-Năsăud, unde două maşini s-au ciocnit, iar una a fost proiectată pe calea ferată, fiind lovită de locomotiva unui tren de persoane!

Din primele informaţii, patru persoane au fost rănite, trei dintre ele fiind inconştiente şi încarcerate.

Reprezentanţii ISU Bistriţa-Năsăud au anunţat că un accident rutier a avut loc, miercuri seară, pe DN 17 D, în zona localităţii Feldru.

”În urma accidentului, unul dintre autoturisme a ajuns pe calea ferată, unde a fost lovit de locomotiva unui tren de persoane”, au precizat reprezentanţii ISU.

Potrivit acestora, în urma accidentului au fost rănite patru persoane, dintre care trei sunt inconştiente şi încarcerate. La faţa locului acţionează mai multe echipaje medicale, de Poliţie şi de descarcerare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ulterior, reprezentanţii ISU au precizat că una dintre persoanele încarcerate a fost scoasă şi alături de cea care nu a fost încarcerată primeşte îngrijiri medicale în ambulanţă.

Echipajele de descarcerare continuă acţiunile pentru scoaterea din maşină a celorlalte două victime, arată news.ro.

La rândul lor, reprezentanţii IPJ Bistriţa-Năsăud au precizat că, atât traficul rutier, cât şi cel feroviar sunt blocate în zona accidentului.

Sursa foto:bistriteanul.ro

Schimbare radicală. Iată cum arăta Meghan Markle la prima căsătorie și cum a arătat la cea cu Harry... Scene HORROR în Mureș! Autobuzul în care mergeau A LUAT FOC! Au ajuns arși la spital...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x