Antena Căutare

VIDEO/ Accident mortal în Bacău! O femeie a fost strivită de un camion chiar în mijlocul orașului

O femeie a fost călcată de un camion, în timp ce încerca să treacă strada, marți, pe Calea Mărășești din Onești. Campionul venea dinspre Adjud când, în dreptul unui market, șoferul s-a trezit cu femeia în fața mașinii.

În urma impactului, femeia a suferit răni grave, dar din spusele martorilor, în momentul în care a fost preluată și transportată la Unitatea Primiri-Urgențe din cadrul spitalului din Onești, aceasta se afla în viață.

Femeia decedată avea 60 de ani și era din Onești, iar șoferul autocamionului are 48 de ani și este din județul Neamț. În ciuda eforturilor medicilor, care au încercat să o resusciteze, femeia lovită de autocamion pe Calea Mărășești a murit la spital.

VIDEO/ Accident mortal în Bacău! O femeie a fost strivită de un camion chiar în mijlocul orașului

“Pe raza municipiului Onești a avut loc un accident grav de circulație, pe fondul traversării neregulamentare, victima fiind o femeie în vârstă de 60 de ani. Conducătorul autocamionului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspector principal Cătălina Păduraru.

O cameră video de supraveghere aparținând unei case de amanet situată chiar în zona în care s-a produs accidentul rutier mortal din Onești, a surprins exact momentul în care femeia de 60 de ani a fost zdrobită sub roțile autocamionului condus de un șofer din județul Neamț.

VIDEO/ Accident mortal în Bacău! O femeie a fost strivită de un camion chiar în mijlocul orașului

Neșansa femeii a fost că a intrat într-un unghi mort pentru șoferul aflat în înaltul cabinei exact în momentul în care semaforul s-a făcut verde, iar mastodontul s-a pus în mișcare. Tragicul eveniment s-a desfășurat sub ochii a zeci de persoane.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sursă: unupetrotus.ro

Patru ani de la incendiul din Colectiv - Eugen Iancu: Colectiv este o apăsare a noastră, a tuturor. Unii o acceptăm, alţ... Controale ANPC la Carrefour: Alimente păstrate la temperaturi inadecvate, cu data de consum depăşită sau depozitate în c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x