Accident mortal în Tulcea. Un tânăr de 16 ani a murit în urma impactului

Trei tineri cu vârste între 16 şi 20 de ani au fost implicaţi într-un accident rutier în zona oraşului Măcin, judeţul Tulcea. Unul dintre ei a fost declarat mort de către medicii ajunşi la faţa locului.

Apelul telefonic la serviciul de urgenţă 112 a fost făcut în jurul orei 1.30, miercuri, 15 noiembrie. O persoană anunţa că în zona cuprinsă între oraşul Măcin şi popasul Hanul Grecilor, pe DN 22D, s-a produs un accident rutier. Potrivit Adevărul, la faţa locului au ajuns pompierii militari de la Secţia Măcin care au găsit o maşină ieşită de pe şosea în care erau 3 tineri. „În autoturism erau 2 persoane în vârstă de 16 ani şi 1 de 20 din localitatea Măcin. Una din persoanele de 16 ani, deşi i-au fost aplicate manevre de resuscitare, a fost declarată decedată”, au transmis cei de la ISU „Delta” Tulcea.

Celelalte două persoane au fost transportate la Spitalul Măcin cu multiple traumatisme, dar conştienţi.

Parteneri
Shiloh Jolie-Pitt a mers în vacanță cu mama sa. Ce a purtat fiica Angelinei Jolie la sosirea în Veneția
Shiloh Jolie-Pitt a atras privirile tuturor atunci când a mers în vacanță alături de mama sa. În vârstă de doar 15 ani, fiica Angelinei Jolie a purtat o ținută lejeră care să-i permită să se simtă confortabil pe parcursul călătoriei cu avionul. Adolescenta se va afla în perioada următoare alături de mama și frații săi într-o excursie relaxantă în Veneția.
Catine.ro
Ultimele știri