Live acumMireasa
Prime Time 20:00Observator Sport

Gheorghe Dincă a recunoscut tot! Acesta este adevăratul motiv pentru care a ucis-o pe Alexandra Măceșanu: „Ea aștepta să vină, s-o ajute”

Gheorghe Dincă a fost descusut în celulă de un polițist sub acoperire, căruia i-a povestit în detaliu ororile la care le-a supus pe cele două adolescente: Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu.  Planul diabolic a fost atent premeditat. Monstrul din Caracal şi-a transformat casa într-o temniță din care nu se putea evada, iar apoi a ieșit la vânătoare. Nimeni nu știe câte victime a făcut până acum.

Ororile lui Gheorghe Dincă se întind pe 400 de pagini, iar unele detalii sunt absolut înfiorătoare. Pentru a intra în mintea lui şi a-i smulge mărturiririle în celula lui a intrat un poliţist sub acoperire.

„Ce să … eu de unde să știu ce era în mintea ei? Cum, tu știi ce e în mintea unui dușman? Eu eram un dușman, nu?”, i-a spus Dincă, polițistului sub acoperire.

Prima victimă: LUIZA MELENCU

Trei zile a rezistat adolescenta în ceea ce procurorii numesc o închisoare pregătită de principalul suspect încă din luna februarie a anului trecut. Un loc asupra căruia deținea controlul absolut și din care nimeni nu ar fi putut să scăpe fără voia sa.

„Ea, fata, a sperat un ajutor când a țipat (...) asta s-a nimerit, a fost, a văzut, asta era o chestie care... așa.... și nu mai puteam să fac față. (...) Treaba a fost și mai nasoală și mai aia, că au fost și porțile deschise și a prins și a intrat (n.r. - Ștefan Risipițianu) când era...Ce mai puteam să fac?

Îl făceam și pă el în butoi și duceam cenușa...de nu se găsea nimic și gata! Zic: „Ține minte ce-ți spun, nu mă scoate din sărite!

Da m-am calmat și...m-am oprit, am zis să na, să...oprește, se face...După aceea am văzut că nu mai mișcă și...Gata, ce să mai… gata, da. Am mișcat mâinile…cutare, dar s-a terminat”, a povestit Gheorghe Dincă.

Cum a omorât-o Gheorghe Dincă pe Luiza Melencu! Ultimele clipe din viața adolescentei au fost un chin: „I-a apărut spumă la gură și se auzea un pic de horcăit”

Gheorghe Dincă povesteşte că a ars-o şi a doua zi i-a aruncat cenuşa şi fragmentele osoase în liziera din Caracal.

3 luni mai târziu, a doua victimă - Alexandra Măceşanu

Şi ea în ochii lui Gheorghe Dincă - un obiect sexual. Ea NU este însă ucisă din cauza apelului la 112. Ci, spun procurorii, pentru că, dintr-o dată, în ochii lui Dincă devine „tupeistă” și „total schimbată”.

„ … mai ales din ce-ai văzut! Ia fii atent! Stai să-ți spun eu! Păi da eu n-am știut că ea a vorbit la 112. Deci la ora doișpe și n-a mai vrut și s-a luat că era tare-n gură, mă înțelegi? … cu mine, pentru că ea aștepta, săraca! Ea dădease telefon și ea era echipată, ea aștepta să vină s-o ajute, s-o salveze”, a povestit Dincă.

După toate ororile povestite, Gheorghe Dincă le-a cerut astăzi în prima întâlnire cu judecătorii să îl lase ăn arest la domiciliu. În casa care a fost temniţă pentru cele două fete. La intrare, mai mulţi oameni l-au aşteptat şi l-au huiduit.

Gheorghe Dincă a fost pus să o deseneze pe foaie și pe Alexandra Măceșanu. Criminalul din Caracal a început să tremure

Bărbatul de 66 de ani riscă închisoarea pe viaţă şi urmează să fie mutat într-un penitenciar de maximă siguranţă din Craiova. Singur în celulă, aşa cum a recomandat psihologul criminalist - care spune că gheorghe Dincă este un pericol pentru oricine este în preajma lui şi nu i se supune.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro