Antena Căutare

Breaking news! Al șaselea caz de coronavirus în România a fost confirmat!

Un nou caz de coronavirus a fost depistat miercuri, la o persoană de 71 de ani din Suceava, Este al șaselea caz de COVID-19 în România. 

Breaking news! Al șaselea caz de coronavirus în România a fost confirmat!
Al șaselea caz de coronavirus în România a fost confirmat!

Cea de-a șasea persoană depistată pozitiv cu coronavirus în România s-a întors din Lombardia pe 28 februarie și se află în autoizolare.

Potrivit primelor informații din teritoriu, pe 2 martie 2020, bărbatul s-a prezentat la Spitalul Județean de Urgență Suceava, secția de boli infecțioase, cu febră și frisoane, și a rămas internat. Pacientului i s-au recoltat probe, inclusiv pentru testul pentru noul coronavirus, al cărui rezultat a ieșit pozitiv.

Ce poți să faci ca să nu te infectezi cu coronavirus. Top 7 măsuri importante de autoprotecție

Secretarul de stat din Ministerul Sănătății, Nelu Tătaru, a spus că bărbatul are și alte probleme de sănătate.

Potrivit secretarului de stat, va fi făcută o anchetă epidemiologică, iar pasagerii din autocarul cu care s-a întors bărbatul de 71 de ani vor fi plasați fie în carantină, fie în izolare.

Coronavirusul, motiv de ceartă pentru preoți! "E blasfemie să nu dai împărtășania cu aceeaşi linguriţă tuturor credincioșilor"

Tot astăzi a fost confirmat și al cincilea caz de coronavirus în România. Un tânăr a fost depistat cu COVID-19, după ce a intrat în contact cu bărbatul de 47 de ani din Timișoara, diagnosticat ieri cu coronavirus.

Tânărul, în vârstă de 16 ani, este nepotul pacientului, potrivit Grupului de comunicare strategică. El era deja izolat la domiciliu, pentru că era un contact al pacientului deja confirmat.

Breaking news! Încă un caz de coronavirus a fost confirmat în România! Este al cincilea! Primul minor român cu COVID-19!

Potrivit primelor informații din partea DSP Timiș, tânărul este asimptomatic, afebril. În cazul lui, s-a solicitat transportul cu izoleta la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara.

Al şaselea caz de coronavirus, o persoană de 71 de ani din Suceava... Dar din dar se face Rai.Un preot din Constanța a creat "Căsuța cu Cărți"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x