Antena Căutare

Alt caz revoltător în școala românească! Un învățător din Iași, acuzat că a lovit un copil cu picioarele

Învăţătoarea de la şcoala din Iaşi, filmată în timp ce lovea şi dădea cu capul de bancă doi copii de clasa a 3-a, nu ar fi singura care foloseşte metode de educaţie brutale.

Învăţătoarea de la şcoala din Iaşi, filmată în timp ce lovea şi dădea cu capul de bancă doi copii de clasa a 3-a, nu ar fi singura care foloseşte metode de educaţie brutale. Un alt învăţător de la aceeaşi şcoală este acuzat că a lovit un copil cu picioarele. Părinţii elevilor au prins curaj şi cer ca dascălii cu probleme la purtare să plece.

Acestea sunt imaginile care i-au revoltat pe părinţi. Doamna învăţătoare îi loveşte cu sete pe cei doi elevi pentru că i-a prins vorbind între ei. În urma incidentului, dascălul nu a mai venit azi la ore.

După ce au văzut imaginile la televizor, şi alţi părinţi au decis au decis să rupă tăcerea. De data aceasta, acuzaţiile se răsfrâng asupra unui coleg al învăţătoarei. Un elev ar fi ajuns bătut acasă după ce i-ar fi atras atenţia dascălului care se pregătea să arunce cu caietul într-un copil, că aşa ceva nu este permis.

Vreama schimbă foaia! Cod galben de inundaţii. Ce județe vor fi afectate... Băncile şi coşurile de gunoi personalizate sunt adevărate comori în România! Pe ce au cheltuit edilii unei comune din Pr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x