Antena Căutare

Așa a apărut Carmen Iohannis în prima zi de școală! Vântul i-a ridicat rochia pe care a purtat-o soția președintelui

Ca-n fiecare an, Carmen Iohannis a participat la deschiderea noului an scolar, in Sibiu. Asta pentru ca, desi e prima-doamna a tarii, sotia lui Klaus si-a pastrat locul la catedra. Ea a participat, asadar, la festivitatea de deschidere si si-a luat in primire mult iubitii elevi.

Ca-n fiecare an, Carmen Iohannis a participat la deschiderea noului an scolar, in Sibiu. Asta pentru ca, desi e prima-doamna a tarii, sotia lui Klaus si-a pastrat locul la catedra. Ea a participat, asadar, la festivitatea de deschidere si si-a luat in primire mult iubitii elevi.

In urma cu cateva ore am avut, asadar, ocazia de a o vedea pe prima-doamna a Romaniei luandu-si in primire elevii. Vantul i-a dat batai de cap, insa, lui Carmen Iohannis, care s-a luptat sa nu-i ia vantul rochia.

Pentru aceasta prima zi de scoala, sotia lui Klaus Iohannis a purtat o rochie intr-o superba nuanta lila, de-o lungime medie. Asa cum ne-a obisnuit si pana acum! Cu un croi de ”baby doll”, rochia i-a pus perfect in evidenta silueta silfida a primei-doamne. Carmen Iohannis a avut grija sa asorteze outitului ei o geanta nude si sandale cu bareta subtire.

Mario Iorgulescu şi-a revenit din comă, dar este în continuare ventilat mecanic! Ce spun medicii despre starea lui... Băiatul care dispăruse de la Spitalul de Copii din Timişoara a fost găsit în localitatea în care stă tatăl său...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x