Antena Căutare

Mario Iorgulescu şi-a revenit din comă, dar este în continuare ventilat mecanic! Ce spun medicii despre starea lui

Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), şi-a revenit din comă după accidentul cumplit pe care l-a provocat sâmbătă noapte.Tânărul este conştient, dar este în continuare ventilat mecanic, la terapie intensivă.

Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), şi-a revenit din comă după accidentul cumplit pe care l-a provocat sâmbătă noapte.Tânărul este conştient, dar este în continuare ventilat mecanic, la terapie intensivă.

Medicii spun, însă, că Mario Iorgulescu încă nu a depăşit momentele critice.

În urmă cu două nopţi, Mario Iorgulescu a pierdut controlul bolidului său de 300.000 de dolari, pe o şosea din Bucureşti, şi a intrat într-o altă maşină. Şoferul, un tânăr de aceeaşi vârstă cu el, a murit pe loc.

Accidentul s-a produs în jurul orei trei dimineaţa, iar impactul a fost devastator. Viteză, neatenţie. şi nicio urmă de frânare. Asta arată primele cercetări la locul tragediei.

Pompierii s-au chinut zeci de minute să scoată victimele din mașini. În luxosul Aston Martin, de peste 300 de mii de dolari, era Mario Iorgulescu, fiul Preşedintelui Ligii Profesioniste de Forbal.

În cealaltă maşină era un tânăr de 24 de ani, rudă cu cea supranumită vrăjitoarea Melisa. Tânărul a murit pe loc. Poliţiştii au stabilit că Mario Iorgulescu a ajuns în faţa lui, după ce a pierdut controlul volanului.

Mario Iorgulescu a ajuns la Spitalul Elias din Capitală şi a intrat direct în sala de operaţie. A suferit o hemoragie puternică la nivelul abdomenului.

Printre cei care au venit să îl vadă au fost tatăl, iubita, dar şi prietenul său Mihai Stoica.

Aseară, Gino Iorgulescu a transmis, împreună cu soţia sa, primul mesaj după accident. În reacţia familiei, sunt transmise condoleanţe către familia tânărului mort în impactul devastator, dar şi un apel la înţelegere către opinia publică.

La Spital, lui Mario Iorgulescu i s-au recoltat şi probe de sânge pentru a se vedea dacă a consumat alcool sau substanţe interzise înainte de a se urca la volan. Fiul lui Gino Iorgulescu are 24 de ani şi este un personaj controversat.

În 2016, Mario Iorgulescu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce, împreună cu mai mulţi prieteni, ar fi sechestrat şi torturat un bărbat care nu i-ar fi achitat o datorie. Prima instanţă l-a achitat. Iar următorul termen de judecată este pe 18 septembrie.

Începe școala cu un buget șocant pentru programul laptele și cornul. Guvernul alocă doar 1,92 lei pe zi... Așa a apărut Carmen Iohannis în prima zi de școală! Vântul i-a ridicat rochia pe care a purtat-o soția președintelui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x