Antena Căutare

Avocata din Bucuresti, prinsa in flagrant mituind un politist

O avocata din Baroul Bucuresti a fost prinsa in flagrant delict, vineri, dand 10.000 de euro unui ofiter de politie judiciara, in schimbul obtinerii unei decizii de netrimitere in judecata a unui client al acesteia pentru evaziune fiscala, informeaza Mediafax.


Potrivit DNA, Luminita Gheorghe, in calitate de avocata a unei persoane invinuite intr-un dosar penal, a remis suma de 10.000 de euro unui denuntator, ofiter de politie judiciara, conform unei intelegeri anterioare, pentru ca acesta sa adopte o solutie faborabila, in sensul netrimiterii in judecata a persoanei invinuite si pentru a nu efectua cercetari fata de alte trei persoane in dosarul deschis pentru evaziune fiscala.

Avocata a fost surprinsa de procurorii DNA imediat dupa ce a dat politistului suma de 10.000 de euro, ea fiind retinuta de procurorii anticoruptie vineri si arestata preventiv pentru 29 de zile.

sursa: Jurnalul

VIDEO! Incendiu in zona Piata Domenii din Capitala: O casa si o magazie au fost cuprinse de flacari... Profesorul Alexandru Pesamosca, inmormantat astazi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x