Căutare Live

Bărbatul care a încercat să răpească o fetiță de șapte ani, în Sibiu, cercetat în libertate

Bărbatul în vârstă de 67 de ani a vrut să răpească o fată de șapte ani, dar a fost oprit la timp de oameni, dar și de polițiștii care treceau pe strada Lungă, unde a avut loc agresiune. 

Bărbatul în vârstă de 67 de ani a vrut să răpească o fată de șapte ani, dar a fost oprit la timp de oameni, dar și de polițiștii care treceau pe strada Lungă, unde a avut loc agresiune.

Bărbatul a fost dus la sediul IPJ, unde a fost audiat, iar apoi procurorul a decis să fie cercetat în libertate pentru agresiune sexuală și loviri și alte violențe.

Reprezentanții Poliției Sibiu au transmis, marți, că bărbatul de 67 de ani este cercetat penal pentru agresiune sexuală și lovire sau alte violențe, după ce a mângâiat o fată de 7 ani și apoi a încercat să o răpească de pe stradă.

O fată de șapte ani, la un pas de a fi răpită pe stradă, în Sibiu! Oamenii au sărit imediat în ajutorul ei

”În timp ce se deplasa pe strada Lungă din municipiul Sibiu, bărbatul ar fi avut un comportament neobișnuit față de o minoră în vârstă de 7 ani, mângâind-o în zona capului și a feței, apoi ar fi încercat să o determine pe aceasta să plece cu el, moment în care, auzind refuzul minorei și amenințările bărbatului, mai multe persoane au intervenit, conflictul degenerând în agresiuni fizice între bărbatul în cauză și martori”, au transmis reprezentanții Poliției Sibiu.

Surse judiciare au declarat că în momentul în care bărbatul a agresat-o pe copilă, aceasta aștepta, împreună cu sora ei, să vină mama de la cumpărături.

1 iunie, prima zi de vară în calendar. Tradiții și obiceiuri în luna iunie. Ce trebuie să faci de „cireșar”... Olimpiada de Informatică a Europei Centrale: Trei premii pentru elevii români...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri