Antena Căutare

Ce au decis judecătorii în legătură cu Gică Popescu!

Gică Popescu va fi liber! Judecătorii au decis că fostul Căpitan poate fi eliberat condiţionat, după un an şi jumătate de închisoare.

Ce au decis judecătorii în legătură cu Gică Popescu!
Gică Popescu scapă de închisoare

Gică Popescu va fi liber! Judecătorii au decis că fostul Căpitan poate fi eliberat condiţionat, după un an şi jumătate de închisoare.

Peste trei zile, Baciul ar putea fi acasă, să-şi sărbătorească ziua de naştere alături de familie.

Comportamentul lui din penitenciar a fost îndeajuns de convingător pentru magistrați ca aceștia să decidă eliberarea lui.

Pe 4 martie 2014, Curtea de Apel București l-a condamnat pe Gheorghe Popescu în dosarul transferurilor din fotbal la trei ani, o lună și zece zile de închisoare cu executare, pentru săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală în formă continuată și spălare de bani, el având și interdicția de a fi reprezentant al unui club de fotbal pe durata unui an după ce va fi eliberat din penitenciar.

Acuzațiile la adresa lui Gheorghe Popescu se referă la nedeclararea unor sume de bani în legătură cu transferurile fotbaliștilor Lucian Sânmărtean (de la Gloria Bistrița la Panathinaikos, Grecia) și Florin Bratu (de la Rapid la Galatasara, Turcia).

Gheorghe Popescu a fost obligat atunci de instanță să plătească la ANAF, în solidar cu Jean Pădureanu, Ioan și Victor Becali, suma de 328.440 lei în contul transferului fotbalistului Lucian Sânmărtean și 2,2 milioane lei, în solidar cu George Copos și Ioan Becali, în legătură cu transferul lui Florin Bratu.

De altfel, judecătorii au dispus și confiscarea de la Gheorghe Popescu a sumelor de 75.000 de dolari și un milion de dolari, din care a fost scăzută suma de 1.330.000 lei, plătită de acesta cu titlu de impozit pentru transferul fotbalistului Florin Bratu.

Până în prezent, alți doi condamnați din acest dosar au fost eliberați condiționat din închisoare — Jean Pădureanu și George Copos.

Află aici mai multe detalii despre acest subiect!

Sursa: Agerpres

Vremea se schimbă radical! Maximele nu vor trece de 8 grade Celsius!... Guvernul României are mai puţini angajaţi decât Sfântul Sinod! Cum se apără REPREZENTANȚII BISERICII...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x