Antena Căutare

Ce avere fabuloasă are Katerina, fiica cea mică a lui Putin. Din ce câștigă bani și de ce se spune că urmează să ia locul tatălui

În 1986, Vladimir Putin devenea, din nou, tată după ce Lyudmila Aleksandrovna Ocheretnaya a adus pe lume cel de al doilea copil al cuplului. Președintele Rusiei a ținut-o multă vreme ascunsă și Katerina Tikhonova chiar ar fi studiat sub o identitate falsă. Însă, deși a trăit mult timp în umbra faimei tatălui ei, tânăra a reușit să-și creeze un nume în lumea științei, după ce a renunțat la dans.

colaj de imagini cu vladimir putin si katerina tikhonova, fiica ei Galerie
În 1986, Vladimir Putin devenea, din nou, tată după ce Lyudmila Aleksandrovna Ocheretnaya a adus pe lume cel de al doilea copil al cuplului. Președintele Rusiei a ținut-o multă vreme ascunsă și Katerina Tikhonova chiar ar fi studiat sub o identitate falsă. Însă, deși a trăit mult timp în umbra faimei tatășui ei, tânăra a reușit să-și creeze un nume în lumea științei, după ce a renunțat la dans. | Profimediaimages.ro

Katerina Tikhonova a venit pe lume pe 31 august 1986, la Dresda, Germania. S-a născut sub numele de Yekaterina Vladimivona Putina, însă a adoptat numele Katerina Tikhonova în memoria bunicii ei materne.

Katrina este al doilea copil al cuplului Vladimir Putin și Lyudmila Putina. Nașterea ei a avut loc la un an după ce sora ei mai mare, Maria, a venit pe lume în 1985.

Tânăra și-a petrecut copilăria atât în Germania, cât și în Rusia. În 1991, când avea 5 ani, Katerina s-a mutat cu familia la Sankt Petersburg. Mai târziu, s-a mutat înapoi în Germania, ca urmare a războaielor între bandele din Rusia.

Citește și: Cum trăiește Maria, fiica cea mare a lui Vladimir Putin, și cine e soțul ei. De ce au fost obligați cei doi să plece din Olanda

În 2013, Katerina Tikhonova a devenit soția lui Kirill Shamalov, al doilea și cel mai mic fiu al lui Nikolai Shamalov - un dentist rus, om de afaceri, membru fondator al Ozero și coproprietar al Băncii Rossiya.

S-a întâmplat cu doar un an înainte ca mariajul părinților săi să ajungă la final. Nu a durat mult și Katerina i-a urmat, divorțând de afaceristul care ar fi înșelat-o și care și-ar fi refăcut viața chiar cu femeie alături de care îi era infidel soției.

Cu ce se ocupă Katerina Tikhonova și ce avere are fiica cea mică a lui Vladimir Putin

Katerina Tikhonova a studiat la Universitatea de Stat din Sankt Petersburg, unde a aprofundat istoria japoneză, cu specializare în studii asiatice. Mai târziu a obținut o altă diplomă la Universitatea de Stat din Moscova.

Chiar dacă și-a început cariera ca dansatoare acrobatică, Katerina a venit mai târziu în slujba țării sale, devenind membră a Consiliului pentru Dezvoltarea Culturii Fizice și Sporturilor de Masă din cadrul Guvernului Rusiei.

Citește și: Cine e bărbatul care l-a înlocuit pe Vladimir Putin în viața fostei soții. Artur e cu 21 ani mai tânăr decât Lyudmila Shkrebneva

În afară de aceasta, ea este șefa Innopraktika – o companie care a inițiat Fundația Națională pentru Dezvoltare Intelectuală (NIDF) a Universității de Stat din Moscova și Centrul Național de Rezervare Intelectuală (NIRC).

În prezent, ea este șefa noului institut de inteligență artificială de la Universitatea de Stat din Moscova. Se spune că Tikhonova s-a dovedit a fi o „cercetătoare talentată” care „a prezentat de multe ori rezultatele cercetării sale la seminarii și conferințe științifice”.

Câți bani are în conturi Katerina Tikhonova

Valoarea netă a Katerinei Tikhonova a fost estimată la peste 500.000 de dolari. Ea a câștigat sume frumoase din cariera de dansatoare acrobatică. De asemenea, slujba ei de om de știință de la Universitatea de Stat din Moscova îi aduce câștiguri serioase.

Dar aceștia nu sunt singurii ei la bani. S-a scris că la momentul în care s-a căsătorit, i s-au oferit cadou 380 de milioane de dolari, precum și un covor de 50.000 de euro.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fiica secretă a lui Vladimir Putin, Luiza Rozova. Ar locui în lux, în Monaco

Mai mult, s-a zvonit că banii pe care Kirill Shamalov i-a pierdut după divorțul de Katerina, adică 40% din averea lui uriașă, au ajuns la fiica lui Vladimir Putin.

În plus, ea este copilul lui Putin, unul dintre cei mai bogați președinți din lume. Se estimează că averea lui Vladimir este de aproximativ 200 de miliarde de dolari.

De ce se spune că tânăra Katerina Tikhonova urmează să ia locul lui Vladimir Putin

Un analist politic de frunte, citat de The Sun, a afirmat că Vladimir Putin se gândește la ideea de a preda puterea fiicei sale.

„Încercarea de a conduce o femeie printr-o campanie electorală în Rusia este un experiment politic destul de interesant și modern”, a explicat Natalia Gevorkyan, un biograf lui Putin, care pare să sugereze, de asemenea, că președintele are un fiu nedezvăluit, fără a oferi mai multe detalii.

Citește și: Ce probleme medicale ar avea Vladimir Putin. Ar fi fost operat în 2020 pentru a fi tratat de cancer

„În 2024 Katerina va împlini 38 de ani. În teorie, ea poate participa la alegerile prezidențiale și poate oferi o perioadă de liniște tatălui ei și prietenilor săi cei mai apropiați”, a mai adăugat Natalia.

Conform constituției ruse, Putin nu ar mai putea candida din nou în 2024, când va împlini 71 de ani.

Te-ar putea interesa și: UPDATE Război Rusia - Ucraina, ziua 15 LIVE TEXT. Întâlnire crucială între Kueba și Lavrov. Rusia anunță că se retrage din Consiliul Europei

Kaufland România anunță o nouă măsură de sprijin pentru refugiați. Compania va crea 300 de locuri de muncă pentru ucrain... Care este prețul benzinei și al motorinei azi, 10 martie, în România. De unde pot afla șoferii informații corecte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x