Antena Căutare

Ce se întâmplă în aceste momente cu Mario Iorgulescu. Avocatul tânărului, dezvăluiri de ultimă oră: ”Nu a fost internat în clinica bogătașilor!”

Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, se află în continuare internat în spital, potrivit declarațiilor făcute de avocatul tânărului, după ce în presă au apărut informații potrivit cărora ar fi fost externat în secret. 

Ce se întâmplă în aceste momente cu Mario Iorgulescu. Avocatul tânărului, dezvăluiri de ultimă oră: ”Nu a fost internat în clinica bogătașilor!”
Avocatul lui Mario Iorgulescu, dezvăluiri despre starea tânărului care a provocat un accident în care a murit un om: ”Organele de urmărire penală au fost informate”

Mario Iorgulescu, pus sub acuzare în urma unui accident rutier în urma căruia un tânăr, tatăl a doi copii, și-a pierdut viața, a fost transportat la o clinică din Italia. Avocatul acestuia a dezvăluit că Mario Iorgulescu este internat într-un spital de stat, iar autoritățile sunt informate cu regularitate despre starea acuzatului.

”Mario Iorgulescu nu a fost niciodată internat în spitalul San Raffaele, unitatea medicală prezentată ca fiind ‘a bogatasilor’, ci într-un spital de stat la secția Terapie Intensivă.

În prezent, Mario Iorgulescu se află în continuare internat urmând tratamentul specific leziunilor suferite, fiind sub supraveghere medicală continuă, recuperarea acestuia reprezentând scopul principal al familiei.

Mario Iorgulescu a scăpat cu viață: mănâncă, vorbește, iar procurorii cer revenirea în România

Organele de urmărire penală au fost și sunt informate în legătură cu starea medicală a pacientului în vederea realizării procedurilor judicioare în concordanță cu circumstanțele specifice cauzei.

Transferul domnului Mario Iorgulescu în Italia a reprezentat o operațiune impusă de situația medicală critică a acestuia și cu scopul salvării vieții. Transferul nu a împietat și nu impietează asupra desfășurării ulterioare a procedurilor judiciare în mod corespunzător, având în vedere apartenența statului italian la UE.

Având în vedere că toate informațiile false și provocatoare au fost publicate în condițiile existenței unui dosar penal pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul București, subliniem că organele juridice au avut în orice moment toate detaliile în legătură cu locul în care se află domnul Iorgulescu Mario, aceeași fiind situația și în prezent.

Mario Iorgulescu și-a revenit, se mișcă prin salon. Fiul președintelui LPF, surprins în spitalul din Milano

În condițiile dificile date, familia a manifestat deplină cooperare posibilă cu autoritățile statului român.

Având în vedere caracterul nepublic al procedurilor judiciare, nu putem oferi alte detalii în legătură cu dosarul penal aflat în curs, însă insistăm asupra împrejurării că procedurile se derulează normal, fiind eminamente și exclusiv rolul organelor judiciare și al persoanelor direct implicate să facă aprecieri asupra acestora”, se arată în comunicatul de presă transmis de avocatul lui Mario Iorgulescu.

Primele majorări salariale din 2020. Salarii mai mari pentru angajatii MAI din ianuarie... Copiii cu nevoi speciale din România, condamnați la moarte sau la tortură. Autorițățile au demarat controale drastice du...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x