Antena Căutare

Ce se va întâmpla cu parcurile, de 1 mai! Surpriză din partea autorităților! „Rămâneți sănătoși!”

Jandarmeria a transmis un averisment pentru bucureștenii care au în plan să petreacă vineri, pe 1 mai, de Ziua Muncii, în în spațiile verzi ale Capitalei. 

Ce se va întâmpla cu parcurile, de 1 mai! Surpriză din partea autorităților! „Rămâneți sănătoși!”
Ce se va întâmpla cu parcurile, de 1 mai! Surpriză din partea autorităților! „Rămâneți sănătoși!” | Facebook

Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București a transmis avertismentul, pe platforma de socializare Facebook.

„În următoarea perioadă, patrulele de jandarmi, în special cele ecvestre, vor patrula în zonele de agrement, parcuri și alte spații verzi pentru a menține un climat de ordine și siguranță publică și pentru a verifica respectarea măsurilor impuse prin ordonanțele militare.

Vă recomandăm să păstrați distanțarea socială, să evitați aglomerațiile și să respectați orele de deplasare. Rămâneți în siguranță, rămâneți sănătoși!”, arată mesajul DGJMB, însoțit de un clip.

Cât poate trăi coronavirusul în părul tău! Ar trebui să îl speli după fiecare ieșire din casă? Explicațiile specialiștilor. „Atenție!”

Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii, a declarat, joi, că „urmează un weekend de foc" și că felul în care românii se vor comporta în „minivacanța” de 1 mai ar putea da peste cap toate datele. Mai multe detalii, aici.

Aflați bilanțul oficial actualizat al cazurilor de coronavirus din România, precum și al deceselor cauzate de COVID-19, aici!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Medicamentul împotriva coronavirusului a ajuns în România! Cine va beneficia de el. „Va fi administrat timp de zece zile... Informații de ultimă oră de la sediul MAI. Măsuri speciale, de 1 Mai. Puncte cheie din orașe, supravegheate de echipaje ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x