Antena Căutare

Cel mai bun prieten al tânărului care a murit în accidentul provocat de Mario Iorgulescu, declarații tulburătoare! „Am văzut cum și-a dat duhul! Am strigat la el!”

Cel mai bun prieten al tânărului care a murit în accidentul provocat de Mario Iorgulescu a povestit cum s-a petrecut tragedia, la care susține că a fost martor.

Cel mai bun prieten al tânărului care a murit în accidentul provocat de Mario Iorgulescu a povestit cum s-a petrecut tragedia, la care susține că a fost martor.

„Ambulanța a venit la vreo 15 minute, polițiștii la vreo opt-nouă minute”, a spus cel mai bun prieten al lui Dani Vicol, tânărul care a murit în accidentul provocat de Mario Iorgulescu.

„L-am găsit pe câmp, lângă mașină. A mai respirat de două ori și și-a dat duhul. Am țipat la el, am strigat la el… A murit la două minute, maxim, pe loc!”, a mai spus prietenul victimei, care este verișorul soției lui Dani Vicol.

El a adăugat că el și apropiații familiei lui Vicol îi vor crește cei doi copii.

„Este foarte greu. Trebuie să fim puternici, să fim alături de copiii lui, să îi creștem”, a spus el.

De asemenea, prietenul lui Dani Vicol a spus că vrea să se facă dreptate, lansând un atac la adresa lui Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui LPF, Gino Iorgulescu.

„Vrem să se facă dreptate, că băiatul acesta, Mario Iorgulescu, este un copil dement, un drogat, un bețiv, care la ora 3.00 alerga cu 200 și ceva de kilometri la oră pe Șoseaua Chitila unde viteza maximă este de 50 de kilometric la oră. Mașina lui s-a transformat într-o armă mortală pentru Vicol”, a mai spus el.

Dani Vicol, care a fost ucis, duminică dimineață, în accidentul provocat de Mario Iorgulescu, va fi înmormântat miercuri.

Între timp, Mario Iorgulescu și-a revenit din comă, rămânând la Terapie Intensivă, ventilat mecanic. A fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă pe numele lui.

A început școala fără manuale. Până când manualele digitale sunt alternativa elevilor și unde pot fi găsite... Amendă record în Franța luată de un român: 26.250 de euro! Care este motivul pentru care șoferul trebuie să plătească s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x