Antena Căutare

Cine e afaceristul urcat băut la volan, care a fost la un pas să strivească un copil, pe trotuar, în Iași

Omul de afaceri din Iași care a fost la un pas să omoare un copil, pe trotuar, după ce s-a urcat băut la volan și a pierdut controlul bolidului de lux a fost identifcat. Bărbatul administrează, prin intermediul firmelor sale, un local și o sală de jocuri.

Omul de afaceri din Iași care a fost la un pas să omoare un copil, pe trotuar, după ce s-a urcat băut la volan și a pierdut controlul bolidului de lux a fost identifcat. Bărbatul administrează, prin intermediul firmelor sale, un local și o sală de jocuri.

Marcel Dumitru Stan, 55 de ani, a fost la un pas de a cauza o adevărată tragedie în Iași. Bărbatul s-a urcat băut la volanul unui bolid de lux şi a gonit pe Aleea Sadoveanu din Iaşi.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, în jurul orei 19.00, afaceristul a pierdut controlul maşinii şi a doborât cu aceasta un stâlp de iluminat public. Ulterior, maşina s-a oprit într-un copac, înainte de asta fiind foarte aproape să strivească un copil care mergea pe trotuar.

CITEȘTE ȘI: Sinucidere învăluită în mister! Un bărbat s-a aruncat, complet dezbrăcat, de la etajul al treilea al unui hotel din Pașcani

Întreg momentul a fost înregistrat de o cameră de supraveghere din zonă, iar imaginile arată că doar șansa a făcut ca bolidul lui Stan să nu îl ucidă pe loc pe copil.

După accident, Maricel Dumitru Stan a fost dus la spital, prezentând contuzii uşoare în zona toracelui şi a capului. Potrivit unor surse medicale, omul de afaceri nu a dorit internarea, plecând din spital, pe propria răsoundere.

CITEȘTE ȘI: Tatăl fetiței molestate de pedofilul din Vatra Dornei, mesaj pentru jandarmii care i-au salvat copila: „Nu pot decât să le mulțumesc”

În urma prelevării probelor biologice, bărbatul a fost depistat cu o alcoolemie de 0,64 mg/l. În mașină s-au găsit tablete de Xanax și sticle de whiskey. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili în ce condiții s-a petrecut accidentul.

„În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducere pe drumurile publice sub influenţa alcoolului”, a precizat Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Iaşi.

Un sat din Alba nu a avut curent până în 2019. Localnicii, legați la reţeaua electrică pentru prima dată în viaţa lor... Turiştii rătăciţi în Făgăraş au fost găsiţi cu ajutorul unui elicopter SMURD. Nimeni nu are probleme medicale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x