Doi fraţi au murit în balta pe care o administrau, la Mangalia. Unul s-a electrocutat şi apoi s-a înecat, iar celălalt a sărit să-l salveze

Doi fraţi, unul de 48 de ani şi altul de 50 de ani, administratorii unei bălţi din Mangalia au murit sâmbătă seara chiar în balta pe care o administrau. Unul dintre ei se afla la pescuit, iar la un moment dat s-ar fi electrocutat, după care s-a înecat. Fratele său a văzut scena, a intrat în apă şi a vrut să-l salveze, dar s-a înecat la rândul lui.

Doi fraţi au murit în balta pe care o administrau, la Mangalia; Sursa: ctnews.ro

Ei au fost scoşi din baltă, cadrele medicale au făcut manevre de resuscitare, dar nu au reuşit să îi salveze, notează news.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, echipele de intervenţie au fost solicitate sâmbătă seara la Balta Inului din Mangalia, pentru recuperarea a două persoane căzute în apă. La faţa locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare şi un echipal medical de prim- ajutor. Cele două persoane au fost scoase din apă şi se aflau în stop cardiorespirator.

Cadrele medicale au început manevrele de resuscitare, dar în ciuda eforturilor depuse, cei doi bărbaţi au fost declaraţi decedaţi.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au transmis că cei doi bărbaţi aveau 48 de ani, respectiv 50 de ani, erau fraţi şi administratorii bălţii respective. În urma primelor cercetări, anchetatorii au stabilit că bărbatul de 48 de ani s-ar fi aflat la pescuit, iar la un moment dat s-ar fi electrocutat, iar apoi s-ar fi înecat. Bărbatul de 50 de ani, aflat în zonă, ar fi încercat să îl salveze, dar nu a reuşit. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri